Shanina Shaik Hamile Olduğunu Açıkladı
ÜNLÜ STİLİ

Shanina Shaik Hamile Olduğunu Açıkladı

Ünlü model Shanina Shaik anne olmak üzere.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Mayıs 2022

Süper model Shanina Shaik, sevgilisi Matthew Adesuyan ile ilk çocuklarını beklediklerini açıkladı. Uzun bir Instagram gönderisinde, hamile kalabildiği için ne kadar minnettar olduğunu ve anne olmaya ne kadar hazır olduğunu paylaştı.

"Hayatımın yeni aşkına, Annen olarak beni seçtiğin için teşekkür ederim. Hatırlayabildiğim kadarıyla seni hep istedim ve bazen sabrım sınandı. Zamanlama doğru olmalıydı ve sana rehberin, koruyucun ve en iyi arkadaşın olmaya hazır olduğumu güvenle söyleyebilirim." diye yazdı Shaik.

Ayrıca hamileliğinin her ayında annelik ve ebeveyn olmanın ne anlama geldiği hakkında yeni bir şeyler öğrendiğini paylaştı.

"Çok endişeleniyorum, özellikle senin iyiliğin ve gelişimin için. Daha önce hiç yaşamadığım, kendimle ilgili bile olmayan bir duygu. Senin için her şeyi yaparım, senin için her şeyi olurum ve senin için her şeyi feda ederim." diye devam etti.

Bebeğine hitap eden 31 yaşındaki model; "Bana annelik hakkında çok şey öğreten harika bir kadın tarafından büyütüldüm. Çıtayı yükseltti ve seni hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum. O beni büyüttüğü gibi ben de seni büyütmek istiyorum; nazik, sevecen, düşünceli olmak ve kendinin en iyi versiyonu olmak. Büyük hayaller kurup çok çalışmanı, hayatını tutkuyla yaşamanı ve ne olursa olsun hedeflerine ulaşman için sana rehberlik etmek istiyorum.

Bilmeni isterim ki, hayat sana ne verirse versin, senin için orada olacağıma güvenebilirsin. Tıpkı benim gibi, hayatınızın her anında desteklenecek ve sevileceksiniz. Seni bugün dünyayla paylaşmak, Anneler Günü'nde alabileceğim en değerli hediye."