Bella Hadid, Met Gala'da Bayılmadığını Açıkladı
ÜNLÜ STİLİ

Bella Hadid, Met Gala'da Bayılmadığını Açıkladı

Süper model, etkinliğe deri korse ve dar bir Burberry elbisesiyle katıldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Mayıs 2022

Bella Hadid, bu yılki Met Gala'da siyah deri korse elbisesi içinde göz kamaştırdı, ancak görünüm ve etkinlik hakkında yaptığı bir şaka beklediğinden fazla dikkat çekti.

Galadan sonra, Hadid "Kelimenin tam anlamıyla bayıldım, bayıldım. Kırmızı halıda iyi bir fotoğrafım olduğunu bile sanmıyorum. Şimdi geriye dönüp baktığımda, insanların kelimenin tam anlamıyla orada 20 dakika durduklarını ve poz verdiklerini görüyorum."

"Bir sağa bir sola baktım ve merdivenlerden koşarak çıktım. Orada üç dakikadan fazla kaldığımı sanmıyorum. Bu benim endişem miydi, yoksa belki belim gergindi ve nefes alamıyordum. Demek istediğim, muhtemelen birçok şey oldu." diye ekledi.

Bella Hadid'in MET Gala kıyafeti Burberry tarafından Riccardo Tisci imzasıyla hazırlanan, deri korse ve derin yırtmaçlı boğucu bir elbise, örgü gece eldivenleri ve şeffaf dantel taytlardan oluşuyordu. Kesinlikle dar görünüyordu, bu yüzden kıyafet hakkındaki yorumları hayranların model hakkında endişelenmesine neden oldu.

Ancak Instagram Hikayesinde Hadid daha sonra, Burberry görünümünün gerçekten bayılmasına neden olmadığını bunun bir şaka olduğunu açıkladı.

Hadid, yorumuyla ilgili bir makalenin ekran görüntüsünü yayınladı ("Bella Hadid Dar Korse Nedeniyle Met Gala Halısında 'Karardı': 'Nefes Alamadım'" başlıklı bir yazı yayınladı ve "Çok net bir şey yapmak istiyorum. ….Söylemek istediğim tam olarak bu değil.Korseden dolayı bayıldım demedim.Korseden dolayı değil de normal kaygı ve heyecandan bayıldım diye şaka yaptım."

Ayrıca Tisci'nin elbisesini savundu ve Metropolitan Museum of Art'ın yıllık galasında harika zaman geçirdiğini açıkça belirtti.