Kate Moss, Johnny Depp ve Amber Heard Davasında İfade Verecek
ÜNLÜ STİLİ

Kate Moss, Johnny Depp ve Amber Heard Davasında İfade Verecek

Johnny Depp'in Amber Heard aleyhindeki hakaret davasında bu hafta Kate Moss'un kürsüye çağrılması bekleniyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Mayıs 2022

The New York Post'un haberine göre , Johnny Depp'in Amber Heard'a karşı açtığı karalama davasında Kate Moss'un bu hafta kürsüye çıkarılması bekleniyor.

Amber Heard kısa süre önce davada Moss'un adını gündeme getirdi ve hukuk uzmanları, Moss'un flört ederken onu ittiği söylentisini ortadan kaldırırsa bunun Depp'e fayda sağlayacağına inanıyor. Depp'in lehine kritik bir tanık olması bekleniyor. Moss'un canlı bir video bağlantısı aracılığıyla ifade vereceği düşünülüyor.

Depp'e yakın bir kaynak, Moss ve Depp'in bu güne yakın kaldığını doğruladı.

Depp, Washington Post'ta yazdığı 2018 tarihli bir makalenin kendisini karaladığını iddia ederek, Heard'a 50 milyon dolarlık dava açtı ve ondan adından söz etmeyen yazının onu yanlış bir şekilde tacizci olarak resmettiğini iddia etti.

Heard, Depp'e 100 milyon dolarlık bir karşı dava açtı ve avukatının yaptığı taciz iddialarını "aldatmaca" olarak nitelendirdiğini söyledi.

Heard, kürsüde, Heard ve kız kardeşinin Depp ile iddia edilen bir tartışmada olduğu sırada Moss ile ilgili söylentileri hemen düşündüğünü ifade etti.

Heard, geçen haftalarda verdiği bir ifadede Avustralya'da oldukları sırada Depp'e vurduğunu çünkü Depp'in kendisine eski sevgilisi Moss'u merdivenlerden aşağı ittiğini hatırlattığını söylemişti.

Depp, bu suçlamayı reddettmiş ve Heard'ün ifadede adını geçirmesi sebebiyle 1990'larda sevgili olduğu Kate Moss'u tanık olarak davet edebildi.