Rihanna ile Yenidoğan Bebeğinin İlk Günleri
ÜNLÜ STİLİ

Rihanna ile Yenidoğan Bebeğinin İlk Günleri

Doğumdan iki haftadan kısa bir süre sonra şarkıcının yeni bebeğine aşık olduğu söyleniyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Mayıs 2022

Rihanna yeni bir anne olarak zamanının tadını çıkarıyor.

Rihanna ve erkek arkadaşı, rapçi A$AP Rocky, bu ayın başlarında ilk çocuklarını karşıladılar ve çifte yakın bir kaynağa göre, Los Angeles'ta bebeklerini büyütürken ebeveynliğe uyum sağlıyorlar. Kaynak, People'a şarkıcının bebeğinin sağlıklı olduğunu ve yıldızın "ona hayran kaldığını" söyledi.

İçeriden biri, çıkışa "Rihanna yanından zar zor ayrılıyor. O harika bir anne" dedi. "Avlulu büyük bir evi olduğu için Los Angeles'ta doğum yapmak istedi. Bebeğiyle dışarıda oturmaktan hoşlanıyor."

Kaynak, Fenty patronunun oğluyla vakit geçirmekten mutlu göründüğünü ve "işe geri dönmek için acele etmediğini" söyledi.

"Yeni ebeveyn olmak elbette bir uyum, ama harika gidiyorlar. Erkek bebekleri sağlıklı ve Rihanna ona hayran kaldı" dediler. "Hamile olduğu için gerçekten çok heyecanlıydı. Buna bayıldı. Oğluyla tanışmak da elbette çok özeldi."

Birkaç kaynak, Rihanna'nın 13 Mayıs'ta doğum yaptığını ve bir kaynağın daha önce People'a yeni annenin iyi durumda olduğunu söylediğini bildirdi. Nisan ayında verdiği bir röportajda, dünyayı çocuğunun gözünden görmeyi dört gözle beklediğini aktardı.