İşte Prens William ve Düşes Kate ile Tanışırken Uymanız Gereken Kraliyet Kuralları
ÜNLÜ STİLİ

İşte Prens William ve Düşes Kate ile Tanışırken Uymanız Gereken Kraliyet Kuralları

Jon Hamm, Kate Middleton ve Prens William ile tanışırken kraliyet kurallarına uydu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Mayıs 2022

Top Gun: Maverick'in yıldızları, Prens William ve Düşes Kate ile tanışmadan önce hızlı bir kraliyet protokolü aldı.

Live with Kelly ve Ryan'a katılan Mad Men yıldızı Jon Hamm, Cambridge Dükü ve Düşesi ile geçtiğimiz hafta Leicester Meydanı'nda düzenlenen Londra galasındaki buluşmadan önce aldığı özeti paylaştı.

Kraliyet çiftiyle tanışmasıyla ilgili olarak, "Bu biraz endişe verici çünkü size uymanız gereken bu kuralları veriyorlar" dedi. "'Kraliyet Majesteleri' demeniz gerekiyor eğer isimlerini sunarlarsa, isimlerini kullanabilirsiniz, ama önce yapamazsınız. Ve elinizi uzatamazsınız, onlar kendi isimlerini sunmak zorundalar. O zaman eğilmek zorundasın ama çok alçakta eğilemezsin."

Aktö, o günün ilerleyen saatlerinde Jimmy Fallon ile The Tonight Show'daki karşılaşmadan da bahsetti ve uygulamaları "çok fazla yönerge olmayan yönergeler, uymanız gereken katı ve hızlı kurallar" olarak nitelendirdi.

Kraliyet ailesinin resmi web sitesinde "Kraliçe veya Kraliyet Ailesi'nin bir üyesiyle tanışırken zorunlu davranış kuralları yoktur" ifadesi ile monarşi, selamlaşma konusunda modern zamanlara büyük ölçüde uyum sağlamıştır . Bununla birlikte, birçok insan, erkek ve kadınların sırasıyla hafif bir yay veya küçük bir reverans yapmayı tercih ederek geleneksel selamlama biçimini takip ediyor.

Hamm, ev sahibi Fallon'a kraliyet çiftinin "daha iyi olamayacağını" söyledi. Ayrıca, Prens William'ın filmdeki F-18 Super Hornet uçaklarıyla işlenen özel smokin ayakkabılarına hayran olurken, başrol oyuncusu Miles Teller'ın prensin gözlerini görünce "biraz dışarı çıktığını" söyledi.

Hamm, "Daha sonra geri döndüğümü hatırlıyorum, 'Çok maviler. Gözlerinde kayboldum' gibiydi" dedi.