Bella Hadid St. Barts'ta Yazı Başlattı
ÜNLÜ STİLİ

Bella Hadid St. Barts'ta Yazı Başlattı

Bella Hadid, Cannes Film Festivali'nden sonra rotasını St. Barts'a çevirdi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Haziran 2022

75. Cannes Film Festivali'nde bir dizi vintage kırmızı halı görünümünden yeni çıkan Bella Hadid, St. Barts'ta sıcak bir tatil için elbiselerini bikinilerle değiştirdi.

Süper model, erkek arkadaşı sanat yönetmeni Marc Kalman'ın eşlik ettiği tatili sırasında fotoğraflar paylaştı. Hadid, mavi bikini üstü ve uyumlu şortuyla göz alıcı görünüyordu. Gösterişli aksesuarları tercih etti, dirseklerine kadar çok sayıda altın bilezik ve kat kat altın kolyeler taktı.

Fotoğraflar, çiftin güneşlenirken, yüzerken ve birbirlerinin fotoğraflarını çekerken eğlence dolu bir gezintiye çıktığını gösteriyor.

Hadid'in kumsal görünümü, bu yılki Cannes Film Festivali'ni çeşitli vintage tasarımcı parçalarıyla süpürdükten sonra geldi. Hadid, Law Roach'ın stiliyle Cannes'da vintage Versace'de göründü ve ilk kırmızı halı yürüyüşü için evin ilkbahar 1987 koleksiyonundan dramatik siyah bir elbise seçti ve daha sonra 2001 hazır giyim podyumundaki kalça kesimleri olan bir elbiseye dönüştü. Ayrıca Chanel'den eski siyah-beyaz bir elbiseyle bir galaya katılırken görüldü.