Johnny Depp'ten Beetlejuıce Sürprizi!
ÜNLÜ STİLİ

Johnny Depp'ten Beetlejuıce Sürprizi!

Merakla beklenen filmin devam filminin kadrosunda Michael Keaton ve Winona Ryder da yer alacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Haziran 2022

Johnny Depp, Amber Heard ile özel hayatlarının en küçük detayına kadar masaya yatırılan yıpratıcı bir dava süreciyle bu yıla damga vurdu. Davada yer alan konu başlıkları ve tarafların açıklamaları iki oyuncunun da kariyerlerinde unutulmayacak izler bıraktı. Dava henüz sonuçlanmasa da şuan için tüm dünyada şok etkisi yaratan şey Johnny Depp'in bir daha Kaptan Jack Sparrow karakterini canlandırmayacağını açıklaması oldu. Haber yayılır yayılmaz dünyanın dört bir yanındaki Karayip Korsanları tutkunları tarafından imza kampanyaları başlatıldı. Depp sözünden dönmeyeceğini ise net bir şekilde dile getirdi. Herkes bu durumun değişeceğine inansa da Depp'in kararlı tavrı karşımızda.

Geçtiğimiz günlerde Google tarafından yapılan küçük bir hamle Johnny Depp'in manşetlerdeki varlığını daha da arttırdı. Beetlejuice filmi 1998 yılında Tim Burton yönetmenliğinde karşımıza çıktı. İkonik karaktere hayat veren Michael Kreton bu film sayesinde kariyerinin en önemli performanslarından birini sergileme fırsatı buldu. Winona Ryder'ın da yer aldığı film Tim Burton klasikleri arasındaki önemli yerini aldı. Yıllardır çok sevilen Beetlejuice'nin devam filminin çekileceği konuşuluyordu. Geçtiğimiz günlerde Google aramalarında Beetlejuice 2 oyuncuları başlığına Michael Kreton ve Winona Ryder'ın yanına Johnny Depp'in eklenmesi büyük bir heyecan yarattı.

30 yıldır konuşulan devam filminin çekim kadrosuna Brad Pitt'in prodüksiyon şirketi Plan B de dahil edildi. IMDb tarafından güncellenen Beetlejuice 2 sayfasında ise filmin tahmini vizyona çıkış tarihi 2025 olarak belirtildi. Henüz net bir açıklama yapılmasa da Beetlejuice 2 filminin bir gün izleyiciyle buluşacak olması ve Johnny Depp'in de buna dahil olabileceği oldukça heyecan yaratıyor.