Krısten Stewart ve Robbert Pattınson Bir Araya Gelecek Mi?
ÜNLÜ STİLİ

Krısten Stewart ve Robbert Pattınson Bir Araya Gelecek Mi?

Detaylar için tıklayın.

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Haziran 2022

Ünlü yönetmen David Cronenberg bu yıl 75. Cannes film festivaline 1970 yılında yönettiği "Crimes of the Future" filmini yeniden yorumlayarak katıldı. Kristen Stewart, Léa Seydoux ve Viggo Mortensen'den oluşan çarpıcı oyuncu kadrosuyla beyazperdedeki yerini alan film Cronenberg'in Kristen Stewart ile ilgili yeni planlarının oluşmasını sağladı.

Kristen Stewart ve Robert Pattinson yer aldıkları Twilight film serisiyle kariyerlerinin en önemli adımlarını atmış oldular. Stephanie Meyer'in okunma rekorları kıran kitap serisinden uyarlanan hikayede, Kristen Stewart ve Robert Pattinson hayat verdikleri Edward & Bella ikilisinin bulundukları fantastik dünyayla Twilight serisinin Harry Potter ve Yüzüklerin Efendisi gibi çok sevilen fantastik film serilerinin arasına adını yazdırmayı başardı. Beraberinde yaşadıkları tutku dolu aşk ve şok etkisi yaratan ayrılık bir dönemi tamamen etkisi altına aldı. Kristen Stewart'ın ihaneti sonucu biten ilişki, Twilight hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Bir daha bir araya gelmeleri beklenmeyen ikili ünlü yönetmen David Cronenberg'in açıklamasıyla yeniden gündemdeki yerini aldı. Son filminde KristenStewart ile çalışan Cronenberg aslında Stewart'ı onunla tanıştıran kişinin Robert Pattinson olduğunu söylüyor. Her iki oyuncuyu da çok sevdiğini ekleyen ünlü yönetmen, her ikisinin de iyi oyuncular olduğunu ve kariyerlerini çok iyi şekilde iletlettiğini de ekliyor. Robert Pattinson ve Kristen Stewart ile bir film çekmeye sıcak baktığını söyleyen Cronenberg açıklamasıyla "Acaba yeniden bir araya gelirler mi?" sorusunu gündeme getiriyor.