Rihanna ve A$AP Rocky Ailelerini Genişletmek İstiyor
ÜNLÜ STİLİ

Rihanna ve A$AP Rocky Ailelerini Genişletmek İstiyor

Yeni ebeveynlerin "büyük bir aile" istedikleri bildiriliyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Haziran 2022

Rihanna ve A$AP Rocky yeni anne baba olarak hayata alışırken, çift de şimdiden ailelerini genişletmeyi düşünüyor.

Us Weekly'ye bir kişi, iki yıldızın başka bir bebek istediğini ve yakında tekrar hamile kalmaya çalışırlarsa bunun sürpriz olmaması gerektiğini paylaştı. Kaynak, "Kesinlikle büyük bir aile istiyorlar. Rihanna hamile olmayı sevdi ve hamile vücudunu tamamen kucakladı" dedi.

Şu anda çift, 13 Mayıs'ta karşıladıkları oğullarının mahremiyetine öncelik veriyor. Kaynak, "Rihanna ve ASAP, bebeğin adını yalnızca yakın aile üyeleriyle paylaştı" dedi. "Dünyayla paylaşmaya hazır olana kadar bunu bir sır olarak saklıyorlar."

Yine de onu yakın çevreleriyle tanıştırmak için sabırsızlanıyorlar. İçeriden biri, "Rihanna, yakınlarıyla buluşması için onu yakında Barbados'a getirmeyi çok istiyor. Şu anda, küçük aşk demetleriyle birlikte değerli zamanlarını geçiriyorlar" diye devam etti. "Biraz yardım alıyorlar ama Rihanna her zaman uygulamada olmak istediğini söyledi. O çok şefkatli bir insan… çok besleyici."

"Durmadan çalışma" programına rağmen, Fenty Beauty patronu "bebeğinin yanından ayrılmak istemeyecektir."

Rocky geçenlerde Dazed ile yaptığı bir röportajda babalık hakkında konuştu .

Dergiye verdiği demeçte, "Açık fikirli çocuklar yetiştirmeyi umuyorum. Ayrımcı insanlar değil" dedi. "Ve bir azizi tanımlamaya çalışmıyorum, ama gerçekçi olmak gerekirse, sadece havalı ebeveynleri olan havalı bir çocuk istiyorum."