Meghan Markle ve Prens Harry Platin Jübile İçin Geri Döndü
ÜNLÜ STİLİ

Meghan Markle ve Prens Harry Platin Jübile İçin Geri Döndü

Düşes Meghan, 2 yıl sonra İngiltere'deki ilk halka açık görünümde tamamen beyaz bir kıyafet tercih etti.

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Haziran 2022

Sussex Dükü ve Düşesi, iki yıl önce kraliyet görevlerinden ayrıldıktan sonra Londra'daki ilk halka açık görünümlerini Kraliçe'nin Platin Jübilesi için gerçekleştirdi. Prens Harry ve Düşes Meghan, Kraliçe Elizabeth'in 70 yıllık saltanatını onurlandıran bu haftaki Platinum Jübile etkinliklerinden biri olan Ulusal Şükran Günü Ayini'ne katılmak için bu sabah St. Paul Katedrali'ne geldi.

Meghan, Dior'un Haute Couture ilkbahar yaz 2022 koleksiyonundan tamamen beyaz bir takım seçti. Görünüm, yün ve ipekten yapılmış uzun bir trençkot ve etek ile organze bir gömlekten oluşuyordu. Fildişi beyazı ayakkabılar ve eldivenleri de Fransız moda evinin imzasını taşıyordu. Şapkası ise Stephen Jones tarafından tasarlandı. Düşes, kıyafetini pırlanta küpeler ile tamamladı.

Harry geleneksel sabah takımı içinde şık görünüyordu ve kalabalıktan tezahürat ve alkışlarla karşılanan çift, katedrale girerken el ele tutuştu. Onlara, 1 yaşına girecek olan iki çocukları Archie ve Lilibet eşlik etmedi.

Harry ve Meghan, sırasıyla Prensesler Beatrice ve Eugenie ve eşleri Eduardo Mapelli Mozzi ve Jack Brooksbank ile Prenses Margaret'in kızı Lady Sarah Chatto ve ailesiyle birlikte ikinci sırada yer aldı.

Bu, dük ve düşesin iki yıldan fazla bir süredir aileleriyle ilk kez halk önünde bir araya gelişiydi. Dün (2 Haziran) At Muhafızları geçit töreninde Trooping of the Colour'a katıldılar ve burada geçit törenini Kraliçe Elizabeth ile balkondan değil Wellington Dükü'nün eski ofisinden takip ettiler.

Dünkü Trooping the Colour'da "rahatsızlık" yaşadığı için Kraliçe, Şükran Günü Ayini'ne katılamadı.

Buckingham Sarayı şu açıklamayı yaptı: "Kraliçe bugünkü doğum günü geçit töreninden ve uçuştan büyük keyif aldı ancak biraz rahatsızlık yaşadı. "Yarınki Aziz Paul Katedrali'ndeki Ulusal Şükran Günü Ayini'ne katılmak için gerekli olan yolculuk ve faaliyeti dikkate alan Majesteleri, büyük bir isteksizlikle katılmayacağına karar verdi. Kraliçe, bu gece Windsor Şatosu'ndaki işaret ışıklandırma etkinliğine katılmayı dört gözle bekliyor ve bugünü böylesine unutulmaz bir olay haline getiren herkese teşekkür etmek istiyor."