Sarah Jessica Parker Cephesinden Kim Cattrall Açıklaması
ÜNLÜ STİLİ

Sarah Jessica Parker Cephesinden Kim Cattrall Açıklaması

Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall'ın neden And Just Like That için davet edilmediğini açıklıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Haziran 2022

Sarah Jessica Parker, eski SATC başrol oyuncusu Kim Cattrall ile iddia edilen kan davası hakkında yıllarca sessizliğini korudu, ancak yeni bir röportajda, Carrie Bradshaw rolüyle tanınan aktris, Cattrall'ın SATC'nin devamı nitaliğinde çekilen "And Just Like That" dizisine neden davet edilmediğini açıkladı.

Parker, Hollywood Reporter'ın Awards Chatter podcast'inde "Oldukça basit, biliyor musun? Elimden geldiğince açık olacağım. Kim'le durum hakkında konuşmak çok zor çünkü tatsız bir şey söylemek istememe konusunda çok dikkatli davrandım," dedi.

İkonik diziyi ve daha sonra iki filmi çekerken oyuncular arasında her şey yolunda olsa da, Cattrall üçüncü film hakkında belirli taleplerde bulunmaya başladığında işlerin ters gittiğini söyledi. Parker, bu talepler nedeniyle filmi çekmediklerini iddia etti.

Parker, "Onun buluşmak istediği yerde buluşma konusunda kendilerini rahat hissetmediler ve bu yüzden filmi yapmadık çünkü Kim olmadan yapmak istemedik" dedi. "Ve stüdyo bunu yapmayacaktı, bu yüzden dağıldı." Filme 'hayır' dediği için değil, stüdyonun filme 'hayır' dediği için." diye ekledi.

Parker, "Ondan bunun bir parçası olmasını istemedik çünkü bunun peşinden koşmak istemediğini ve artık bizim için rahat hissetmediğini" açıkça belirtti.

Kim Catrall verdiği bir röportajda And Just Like That'i izlemediğini söyledi. daha önce Parker ve eski başrol oyuncuları Cynthia Nixon ve Kristin Davis'in kendi kız kulüpleri olduğunu ve özellikle Parker'ın orijinal dizinin ve filmin çekimleri sırasında ona pek iyi davranmadığını iddia etti.

Parker suçlamalar hakkında şunları söyledi: "Setteki herkese karşı her zaman iyi olmak, insanlarla ilgilenmek, hem işverenlerime hem de insanlara karşı sorumlu olmak için gerçekten çok çalışarak uzun yıllar geçirdim. Şovun yapımcısı olarak kendimi sorumlu hissediyorum. Ve benim hakkımda bu şekilde konuşan başka kimse yok, bu yüzden çok acı verici."

Her şeye rağmen, Parker devam eden bir "kavga" olmadığında ısrar etmeye devam etti. "Benim adıma herhangi bir kamu tartışması , konuşmaları veya iddiaları olmadı. Bunu yapmazdım. Böyle olmazdı. Bu yüzden, bunu bir 'kız kavgası' veya 'tartışma' olarak adlandırmayı bırakmalarını diliyorum, çünkü bu gerçeği yansıtmıyor." dedi.

And Just Like That'te, Samantha'nın Londra'ya taşındığı ve Carrie, Miranda ve Charlotte ile olan arkadaşlığını bozduğu söyleniyor.