Kate Moss ve Naomi Campbell, Platinum Jübile'ye Katıldı
ÜNLÜ STİLİ

Kate Moss ve Naomi Campbell, Platinum Jübile'ye Katıldı

Kate Moss ve Naomi Campbell, Kraliçe Elizabeth'in tahtaki 70. yılını kutlayan Platinum Jübile kutlamaları sırasında yıldızlara öncülük etti.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Haziran 2022

Süper modeller Kate Moss ve Naomi Campbell, Londra sokaklarında gerçekleşen Platinum Jübile kutlamalarında bir dizi İngiliz yıldızı yönetti. Çiftin 1990'ları kutlayan çift katlı bir otobüsün tepesinden gülümsediği ve el salladığı görülebiliyordu. Kraliçe'nin saltanatının her 10 yıllık dönemini temsil eden bir dizi 'on yıllık' otobüsün parçası.

90'lar otobüsünde yer alacak diğer konuklar arasında kemancı Vanessa May, makyöz Charlotte Tilbury, kuaför Sam McKnight, model Erin O'Connor ve 90'ların ortalarında doğan Bridgerton yıldızı Phoebe Dynevor vardı. Çift katlı, Harry Potter kitaplarından 90'ların reklam kampanyalarına kadar, Spice Girls ve Oasis'in hit şarkılarından oluşan bir film müziği olarak ayarlanmış yanları kapsayan on yıldan görüntüler içeriyordu.

Moss, Vivienne Westwood siyah bir elbisenin üzerine uygun bir İngiliz bayrağı desenli Union Jack ceket giyerken, Campbell askısız bej bir elbise ve güneş gözlüğü tercih etti.

Onlara, ünlü İngiliz simalarıyla dolu başka otobüsler de katıldı; Cliff Richard'ın başını çektiği 1950'lerin otobüsünden; 1960'lara, o dönemden bir dizi İngiliz televizyon yıldızının yer aldığı otobüse, 1970'ler, yüksek sesle disko hitleri; 1980'ler, kaykaycılar ve deniz kabuğu giyen break dansçılar tarafından kuşatıldı; ve festival kültürü ve Noughties spor kahramanlarının bir kutlaması olan 2000'ler vardı.

Kraliyet ailesi, geçit törenini üç çocukları George, Charlotte ve Louis ile birlikte Cambridge Dükü ve Düşesi ile Prens Charles, Cornwall Düşesi ve Prenses Anne de dahil olmak üzere Buckingham Sarayı'nın dışındaki birinci sınıf koltuklardan izledi.