Britney Spears ve Sam Asghari'nin Düğünü Hakkında Her Şey
ÜNLÜ STİLİ

Britney Spears ve Sam Asghari'nin Düğünü Hakkında Her Şey

Britney Spears ve Sam Asghari 9 Haziran'da evlendi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Haziran 2022

Britney Spears ve Sam Asghari'nin büyük günü nihayet gerçekleşti. Çift, 100 konuğun önünde samimi bir düğün töreniyle resmi olarak dünyaevine girdi.

Asghari, çiftin altı yıllık ilişkisi boyunca Spears'ın en büyük destekçisi oldu, vasilik savaşında arkasında durdu, Instagram'da onunla düzenli olarak tatlı paylaşımlar yaptı ve fırsat buldukça ona övgüler sundu. İkili nişanlandıklarını ilk olarak Eylül ayında açıklamıştı.

Spears ve Asghari'nin düğünü hakkında şu ana kadar bildiğimiz tüm detayları görün.

Spears'ın ailesinin çoğu, ebeveynleri ve kız kardeşi Jamie Lynn Spears da dahil olmak üzere düğüne davet edilmedi, ancak erkek kardeşi Bryan Spears katıldı. Britney'nin eski kocası Kevin Federline'ın avukatı , iki oğlunun düğüne katılmayacağını açıkladı.

Britney, Elvis Presley'in "Can't Help Falling in Love" adlı şarkısı eşliğinde Versace gelinliğiyle koridorda yürüdü.

Konuklar arasında Drew Barrymore, Madonna ve Paris Hilton vardı.

BRITNEY SPEARS'IN ESKİ KOCASI JASON ALEXANDER DÜĞÜNÜNÜ BASTI

Şarkıcı Britney Spears, Sam Asghari ile evlendiği sırada eski eşi Jason Alexander düğünü bastı. Jason Alexander, mekana yaklaşımını Instagram'da canlı yayınlıyordu ve California yetkilileri tarafından tutuklandı.

Alexander, etkinlik güvenliğine yaklaşırken Instagram hesabından canlı bir video yayınladı. Çoğunlukla boş ama dekore edilmiş bir ev ve bahçeler gibi görünen bir yerde dolaşırken, insanlara defalarca Spears'ın kendisini davet ettiğini söyledi.

Çocukluk arkadaşı Spears ile 2004 yılında kısa bir süre evli kalan Alexander, "O benim ilk karım, tek karım" dedi. Evlilikleri sadece 55 saat sürdü.

Videoda "Ben onun ilk kocasıyım" diye devam etti. "Düğünü bozmak için buradayım."

Spears daha önce de 14 ve 15 yaşlarında iki oğlu paylaştığı dansçı Kevin Federline ile iki yıl evli kalmıştı.

Spears ve nişanlısı Sam Asghari, 2016 yılında bir müzik videosu setinde tanıştı. Geçen yıl Eylül ayında, Spears'ın ailesiyle yasal bir savaşı kazanmasından ve Kasım ayında 13 yıl sonra bağımsızlığını ilan etmesinden kısa bir süre önce nişanlandıklarını duyurdular.