Britney Spears ve Sam Asghari Evlilik Sözleşmesi İmzaladı
ÜNLÜ STİLİ

Britney Spears ve Sam Asghari Evlilik Sözleşmesi İmzaladı

Asghari, şarkıcının milyonlarca dolarlık kazancının hiçbir bölümünü almayacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Haziran 2022

Görünüşe göre Britney Spears fikrini değiştirdi ve gerçekten de şimdiki kocası Sam Asghari ile evlilik öncesi bir anlaşma imzaladı.

People, Spears'ın, Asghari'nin evlilikleri boyunca veya (boşanmaları halinde) sonrasında onlarca yıllık müzik kariyerinden elde ettiği multi-milyon dolarlık kazancının herhangi bir kısmına erişemeyeceğini garanti eden belgeyi imzaladığını bildirdi.

Haber, hem Spears hem de Asghari'nin evlilik öncesi bir anlaşmadaki statüleriyle ilgili zıt düşünceler ifade etmelerinin ardından geldi. Spears daha önce, babası Jamie Spears'ın evlilik sözleşmesini "engellemesini" istemediğini belirten bir mahkeme raporu sunarken, Asghari, Instagram Hikayeleri'nde, ikisinin bir gün [onu] terk etmesi durumunda "jeep ve ayakkabı koleksiyonu" için yalnızca "donanımlı" koruma alacağı konusunda şaka yaptı.

40 yaşındaki şarkıcı, 9 Haziran Perşembe günü Los Angeles'taki evlerinde gerçekleşen sürpriz bir törenle kişisel antrenörü ve modelle resmen evlendi. Bir süredir randevusu olan ultra özel çift, özel günlerini düğün sonrasına kadar gizli tutmayı tercih etti. "Hayatlarımız gerçek bir peri masalı oldu. Ayrıca büyük gün de ayarlandı!" Asghari daha önce Instagram Hikayesinde şöyle söylemişti; "Ama ertesi güne kadar kimse bilmeyecek."

Tören için şarkıcı, 4 karatlık elmas yüzüğüyle eşleştirilmiş beyaz bir özel Versace elbisesi giydi. Etkinliğin yıldızlarla dolu konuk listesinde Madonna, Paris Hilton, Selena Gomez, Drew Barrymore ve Gwyneth Paltrow yer aldı.

Çiftin evliliği dokuz aylık nişanlılığın ardından geldi. Asghari, Spears'a Eylül 2021'de evlerinde evlenme teklif etmişti.