Jennifer Aniston, Monica'nın Elbisesini Ödünç Aldı
ÜNLÜ STİLİ

Jennifer Aniston, Monica'nın Elbisesini Ödünç Aldı

Jennifer Aniston bize şık bir Friends geri dönüşü verdi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Haziran 2022

Friends dizisinde Rachel Green rolüyle dünya çapında üne kavuşa Jennifer Aniston, göz alıcı bir gün geçirmek için arkadaşı Courteney Cox'un sitcom gardırobundan dantelli siyah-gri elbiseyi ödünç aldı.

Dizideki Central Perk'te elbiseyle oturan Cox'un (diğer adıyla Monica Geller) iki fotoğrafını yanyana getiren Aniston, "Elbise tanıdık geliyor mu? Hâlâ bende!" yazdı.

Cumartesi günü, Aniston, birlikte bir çekim yapan kuaför Chris McMillan tarafından yeni bir yaz saç modeli aldı: Aniston, Monica'nın elbisesiyle.

"Taze bir yaz kesiminden daha iyi bir şey olamaz. Jennifer Aniston için Jen, Lola Vie parlatıcı yumuşatıcısını kullanarak doğal dokusuna eğilir. İyi bir saç kesimi bu işi yapmalıdır, böylece saçınızı yıkayabilir ve doğal bir şekilde kullanabilirsiniz." diye yazdı.

Aniston, Eylül 2021'de piyasaya sürdüğü doğal saç bakım markası LolaVie'nin kurucusudur.

Aniston, kült-klasik gösteride Friends'in başrol oyuncuları Cox ve komik Phoebe Buffay'ı oynayan Lisa Kudrow ile düzenli olarak bir araya geliyor. Üçlü, kostüm tasarımcısı Debra McGuire sayesinde, sitcom'un yayındaki 10 sezonu boyunca 90'ların sonları ve erken dönem stili ilham kaynağı oldu.

Geçen yıl Aniston, Howard Stern Show'da Friends gardırobundan bahsetmiş ve hepsinin çok kolay ve rahat olduğunu kabul etmişti. "Kimse 'Kızlar, kıyafetlerinizin daha dar, daha küçük ve daha az olması gerekiyor' demiyordu. Kesinlikle olamaz. Sadece kendimizi rahat hissettiğimiz bir şeydi" dedi.