Lady Gaga Yeni Harley Quınn Olacak mı?
ÜNLÜ STİLİ

Lady Gaga Yeni Harley Quınn Olacak mı?

'Joker'in devam filmi için Lady Gaga ile görüşmeler başlatıldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Haziran 2022

Lady Gaga müzik dünyasında fırtınalar estirdiği yeteneğini beyazperdede yer aldığı rollerle de kanıtladı. House of Gucci filminde hayat verdiği Patrizia Reggiani karakteriyle büyük yankı uyandıran ünlü yıldız, beyazperdeye olan sevgisini her fırsatta dile getiriyor.

Warner Bros. Joker'in devam filmi olarak tasarladığı 'Folie à Deux' adlı devam filminde Lady Gaga'yı ikonik karakter "Harley Quinn" olarak kadrosuna dahil etmek istediği kulislerde konuşuluyor. Daha önce Margot Robbie ve Jared Leto ikilisinin hayat verdiği ölümcül aşıklar "Harley Quinn ve Joker" için Lady Gaga ve Joaquin Phoenix'in bir araya getirilmesi planlanıyor. Lady Gaga'nın Bradley Cooper ile başrollerini paylaştığı Shallow'da sergilediği performans ve Cooper ile yakaladığı uyum, ünlü yıldızın Joaquin Phoenix ile harikalar yaratabileceğinin sinyallerini veriyor.

Devam filminin bir müzikal olarak tasarlanması da başrol için Lady Gaga'nın en iyi aday olduğunu kanıtlıyor. Joker 2'nin senaryosunun da ilk filmin senaristliğini yapan Todd Philips imzası taşıması planlanıyor.