Naomi Campbell Kızıyla Nadir Fotoğraflarını Paylaştı
ÜNLÜ STİLİ

Naomi Campbell Kızıyla Nadir Fotoğraflarını Paylaştı

Naomi Campbell, hayranlarına bir anne olarak hayatına ender bir bakış sundu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Haziran 2022

Ünlü model Naomi Campbell, Instagram'da kızıyla birlikte çekilmiş birkaç fotoğrafını paylaştı. Tatlı resimlerde, Campbell tamamen siyahlar içinde kızının ellerini tutarak bir göletin yanındaki çimenli bir alanda yürüyor. Küçük kız pembe-mor bir takım giymiş ve saçında beyaz bir fiyonk takıyor.

Campbell fotoğrafları "Aşkım, kalp atışım. İlk adımlar" notuyla başladı.

Süper model, Mayıs 2021'de sosyal medya üzerinden kızının gelişini duyurduğunda hayranlarını şaşırttı. O sırada yeni doğan bebeğinin ayaklarının bir fotoğrafını paylaşmıştı. Resmin yanına "Güzel bir küçük nimet beni annesi olarak seçti" diye yazdı. "Hayatımda bu nazik ruha sahip olduğum için çok gururluyum, şimdi seninle paylaştığım ömür boyu bağı tarif edecek hiçbir kelime yok meleğim. Daha büyük bir aşk yok."

Bu yılın başlarında, anne olmanın onu nasıl daha iyi bir şekilde değiştirdiğinden bahsetti; "Bir gün anne olacağımı hep biliyordum, ama bu hayal edebileceğim en büyük sevinç. Ona sahip olduğum için şanslıyım ve bunu biliyorum" dedi ve o zamandan beri bazılarını cesaretlendirdiğini de sözlerine ekledi. Arkadaşlarına da bebek yapmaları konusunda tavsiye verdiğini söyledi; "Hepsine 'Yapın! Tereddüt etmeyin!' diyorum."

Başlangıçta kızının doğumunu çoğu kişiden bir sır olarak sakladı - "Bir yandan ona sahip olduğumu bilen insanların sayısına güvenebilirim" dedi. Ama o, "Hayal edebileceğim en büyük lütuf" diye itiraf etti.

"Yaptığım en iyi şey bu" diye ekledi.