Prens William ile Kate Middleton Kensington Sarayı'ndan Ayrılıyor
ÜNLÜ STİLİ

Prens William ile Kate Middleton Kensington Sarayı'ndan Ayrılıyor

Prens William Ve Kate Middleton 3 çocuklarıyla birlikte Kesington Sarayı'ndan ayrılaraki Berkshire'de mütevazı bir eve taşınacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Haziran 2022

21 Haziran'da 40. yaş gününü kutlayacak olan Prens William, eşi Kate Middleton, çocukları Prens George, Prenses Charlotte ve Prens Louis ile birlikte Berkshire'a taşınacak. Çiftin bu kararı, Kraliçe'ye daha yakın olmak için Windsor Kalesi'nin yakınına taşınmak için aldığı bildirildi.

Prens William ve Kate Middleton'ın bu yaz Berkshire'a taşınacağı haberini takiben, çiftin söylentileri olan yeni evi hakkında daha fazla ayrıntı ortaya çıktı.

Daily Mail, çiftin ailesinin bu yaz Windsor arazisinde dört yatak odalı bir evde kalacağını bildirdi.

Cambridge Dükü ve Düşesi'nin II. Derece listesindeki yeni inziva yerinin, St George Şapeli ve Windsor Kalesi'nden bir taş atımı uzaklıkta olduğuna inanılıyor ve Berkshire'daki 655 dönümlük kraliyet mülkünde bulunuyor.

Bir kaynak The Sun'a şunları söyledi : "Kate ve William, Windsor'da yeni hayatlarına başlamak için mütevazı bir ev için çok hevesliydiler. Adelaide Cottage, dört yatak odalı bir ev olduğu için tasarıya uyuyor ve yatılı personeli olmadığı için daha fazla ihtiyaçları yok. Okullara ve Kraliçe'ye yakın hoş bir aile evinden başka talepleri yoktu. Mükelleflere yük olmamak için çok gösterişli veya yenileme veya ekstra güvenlik gerektiren herhangi bir şey istemedikleri konusunda kararlıydılar."

Aynı haber kaynağı, yeni evlerinin maliyetli tadilatlar veya ek güvenlik düzenlemeleri gerektirmediğini bildirdi.

Şu an yaşadıkları Kensington Sarayı'ndan daha kırsal bir bölgede yer alan Adelaide Cottage'ın, çocukları için daha geniş bir oyun alanı sağlaması ve doğayla daha fazla içi içe olması nedeniyle Kate ile William'ın mutlu olduğu belirtiliyor.

Kate Middleton, Berkshire'da doğup büyüdü ve ebeveynleri Carole ve Michael'ın şu anda Bucklebury Malikanesi'nde ikamet ettikleri yer.

Cambridge çocukları, sekiz yaşındaki Prens George ve yedi yaşındaki Prenses Charlotte'un, Windsor yakınlarındaki bir okula gitmek için hazırlık okulları Thomas's Battersea'den ayrılmaları bekleniyor. Bu arada, genç kraliyet ailesinin dört yaşındaki en küçük kardeşi Prens Louis de kardeşlerinin yeni okuluna kaydolmaya hazırlanıyor.

Kensington Palace, çiftin ailesinin Londra'daki evi olarak kalacak olsa da, bu yaz Kraliçe'nin Windsor malikanesinde ikamet edecekleri düşünülüyor.

Çiftin bir arkadaşı The Times'a şunları söyledi : "Gerçek şu ki, Londra'da yapabilecekleriyle oldukça sınırlılar. Çocuklar parka gidip arkadaşlarıyla futbol oynayamıyor. Onların planı önümüzdeki on ila 15 yıl boyunca orada olmak."

Ancak gelecekte Cambridge Dükü ve Düşesi'nin sık sık ziyaret ettikleri Norfolk'taki 'özel' kır evleri Anmer Hall'a taşınmak istedikleri anlaşılıyor.