Jennifer Lopez Kızı Emme İle Sahneyi Paylaştı
ÜNLÜ STİLİ

Jennifer Lopez Kızı Emme İle Sahneyi Paylaştı

Jennifer Lopez, kızı Emme'yi LA Dodgers'ın galasında birkaç şarkı için sahneye çıkardı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Haziran 2022

SüperstarJ ennifer Lopez, son canlı performansı için çok özel bir konuk getirdi.

Süperstar, Los Angeles Dodgers Vakfı'nın Blue Diamond Gala için Dodger Stadyumu'nda verdiği konsere 14 yaşındaki kızı Emme Muñiz'i de çıkardı. Anne-kız sahnede Christina Perri'nin "A Thousand Years"ın duygusal bir yorumunu seslendirdi. İkili ayrıca birlikte Bruce Springsteen'in "Born in the USA" ve Lopez'in hit dans şarkısı "Let's Get Loud"ı söyledi.

Emme daha önce de 2020 Super Bowl İlk Yarı Gösterisi sırasında annesi Jennifer Lopez'e kısa süre eşlik eşmişti. Şarkıcının, Emme'nin "gerçekten değerli olduğunu" ve fırsat buldukça kızını sahneye çıkarmayı sevdiğini söylediği bildirildi.

Bir kaynak ayrıca "çok tatlı" performansı açıkladı ve çıkışa, "Birçok kez, J.Lo ve Emme birbirlerine sarıldılar ve çoğu zaman birbirlerine şarkı söylüyorlardı" dedi.

Düetlere ek olarak, en büyük hitlerini beş kostüm değişikliği içeren bir saatlik sette sergiledi. Instagram'da paylaşılan kısa bir klipte yıldız, "Get Right" şarkısını söylerken taşlı bir bralet ve uyumlu ışıltılı eşofman giyiyordu.

Anne-kız performansı, Emme'nin 2020 İlk Yarı Şovunda etkileyici vokaliyle hepimizi şaşırtmasından iki yıl sonra geldi. Şubat 2020'de Jimmy Fallon'ın rol aldığı The Tonight Show'da Lopez, kızının "performans genine" hayran olduğunu söyledi.