Margot Robbie ve Ryan Gosling "Barbie" Setinde Görüntülendi
ÜNLÜ STİLİ

Margot Robbie ve Ryan Gosling "Barbie" Setinde Görüntülendi

Margot Robbie'nin Barbie, Ryan Gosling'in ise Ken'i canlandırdığı film setinden kareler geldi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Haziran 2022

Margot Robbie, Los Angeles'ta devam eden filmin setinde pembe kıyafetiyle tam 'Barbie gibi'ydi. 31 yaşındaki Avustralyalı oyuncu, uzun platin saçları, klasik bir Barbie kostümü olan yıldız desenli geniş paça pantolonu, önden düğmeli dar yeleğiyle filmin setinde ilk kez görüntülendi.

"Yeterince mükemmel olmayan bir Barbie bebeğin gerçek dünyadaki maceralarının" anlatılacağı filmde Robbie, Barbie'yi; Gosling de Ken'i canlandırıyor. Barbie ile Ken başka bir set fotoğrafında California'daki Venedik Plajı'nda patenleriyle görüntülenirken ikili, neşeli halleriyle dikkat çekti.

Filmde, Barbie ülkesinde yaşayan bir Barbie bebek, yeterince mükemmel olmadığı için oradan kovulur ve gerçek hayatta maceralar yaşar.

Yönetmen koltuğunda 3 kez Oscar adayı Greta Gerwig'in (Lady Bird, Little Women) oturduğu filmin senaryosu Grewig ve Noah Baumbach (Frances Ha, Marriage Story) tarafından kaleme alındı. Yıldızlarla dolu filmde Margot Robbie'ye Ryan Gosling, Simu Liu, Will Ferrell, America Ferrera, Emma Mackey, Kate McKinnon, Alexandra Shipp ve Kingsley Ben-Adir gibi isimler eşlik ediyor. Geçtiğimiz hafta Ryan Gosling'i Ken olarak gördüğümüz ilk resmi fotoğraf da paylaşılmıştı.

2023 yazında seyirciyle buluşması planlanan film, uzun zamandır hayata geçirilmeye çalışılan bir projeydi. Daha önce Sony tarafından geliştirilen filmin başrolü için Amy Schumer ve Anne Hathaway düşünülmüştü. Bir dizi yönetmen ve senarist değişkliğinden sonra projeyi Warner Bros devraldı ve Gerwig - Baumbach ikilisi filmi baştan yarattı.

Bugüne kadar hep animasyon olarak ekranda hayat bulan Barbie'nin sinema filmi 21 Temmuz 2023'te gösterime girecek.