Billie Eilish'in Yeni Balmumu Heykeli Alay Konusu Oldu
ÜNLÜ STİLİ

Billie Eilish'in Yeni Balmumu Heykeli Alay Konusu Oldu

Hollywood'da bir balmumu heykeli Billie Eilish'e adandı ama ne yazık ki şarkıcıya hiç benzemiyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Haziran 2022

Hollywood Balmumu Müzesi, şarkıcının bir kopyası olan en son balmumu figürünü tanıttı ve adeta sosyal medyayı çıldırttı. Birçok izleyicinin gözünde balmumu heykeli, 20 yaşındaki pop şarkıcısınına hiç benzemiyor.

Figürün fotoğrafları halka açıklandığından, hayranlar hemen heykeli inceledi ve şimdi öfkelerini ortaya çıkarmak için sosyal medyayı kullanıyorlar. Ve gerçekten de, balmumu figüründe gerçek Billie Eilish ile herhangi bir bağ tespit etmek oldukça zor.

Birçok sosyal medya kullanıcısı, ortaya çıkan Eilish karakterini yaratıcı memler ve eğlenceli yorumlar yayınlamak için bir fırsat olarak değerlendirdi.

Bir kullanıcı, "Bu Billie'ye benzemiyor" diye yazdı. Birçok kişi balmumu figürünün 2004 yapımı White Chicks filmindeki Marlon ve Shawn Wayans'ın karakterlerine daha çok benzediğini belirtti.

Bir Twitter kullanıcısı, FX dizisi American Horror Story'den aktris Leslie Grossman'a daha yakın bir benzerlik görürken, bir diğeri de balmumu figürünün Kroll Show'daki komedyen Nick Kroll'un karakteri Liz'e benzediğini düşünmeden edemedi.

Balmumu figürünün açılışı, Billie Eilish'in hafta sonu 2022 Glastonbury Festivali'nde sahne almasından sadece bir gün sonra geldi. Şarkıcı, beş yıldızlı bir performans sergilediği festivalin şimdiye kadarki en genç solo assolisti olarak tarih yazdı.