Selena Gomez Müjdeyi Verdi
ÜNLÜ STİLİ

Selena Gomez Müjdeyi Verdi

Selena Gomez attığı her adımla ivme kaybetmeden üretmeye ve kadın gücünü göstermeye devam ediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Temmuz 2022

Oyuncu, şarkıcı ve şimdi de iş insanı! Selena Gomez kariyerini boyutlandırarak başarısını farklı alanalrda da sürdürmeyyi hedefliyor. Kendi güzellik markasını çıkaran ünlüler kervanına katılan Gomez, geçtiğimiz günlerde yeni güzellik markası Rare Beauty'nin basın lasmanında dikkat çekici açıklamalar yaptı. 2022 yılında iş programında neredeyse boş günü olmayan ünlü yıldız, makyaj artisti Mikayla Nogueira ile kısa bir kırmızı halı röportajına imza attı.

Nogueira, Selena Gomez'e, "Bu yıl Rare Beauty'den başka bir şey beklemeli miyiz?" sorusunu yönelttiğinde ünlü yıldızın cevabı, "Şey, belki ve belki biraz müzik," oldu. Gomez'in son müzik projesi 2021'de yayınladığı tamamı İspanyolca 7 şarkıdan oluşan "Revelación" oldu. Bundan önce ise "Lose You To Love Me" ve "Look At Her Now" gibi hitlerle özel hayatı ve sağlık durumuyla ilgili yaşadığ zorlu süreç sonrası iyileşme dönemini temsil eden "Rare"i çıkardı. Ünlü yıldız müziğin yanı sıra oyunculuk ve dublajla da yeteneğini ortaya koyuyor. Disney ile hayatımıza giren Selena Gomez, "Only Murders in the Building" adlı dizide tam anlamıyla göz kamaştırıyor. Ünlü yıldızın kısa röportajı sizlerle.

@mikaylanogueira THE ENDING!!!! DID YOU GUYS HEAR THAT??????? AHHHHH I HAVE CHILLS LOL. #selenagomez ♬ original sound - Mikayla Nogueira