Zirve Rihanna'nın!
ÜNLÜ STİLİ

Zirve Rihanna'nın!

Rihanna, 1.4 milyar dolarlık servetiyle Amerika'nın en genç milyarderi oldu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Temmuz 2022

Prodüktör Evan Rogers ile her fırsatta oraya olan sevgisini dile getirdiği ve desteğini esirgemediği Barbados'ta yolları kesişen Rihanna'nın müzik yolculuğu sürpriz bir şekilde başladı. Evan Rogers aracılığıyla kaydettiği demo ve daha sonra demosunu Jay-Z'e göndermesi, Jazy-Z'nin Rihanna'yı stüdyoda bir denemeye davet etmesi ünlü yıldızın kendini bir anda 6 albüm çıkaracağı üzerine bir anlaşmayı imzalarken bulmasını sağladı. Kısa sürede listeleri ele geçiren hit şarkıları, güzelliği ve yüksek enerjisiyle adını dünyanın dört bir yanına duyurmayı başaran Rihanna, daha sonra yaptığı stratejik hamlelerle adını milyarderler listesine yazdırmayı başardı.

2017 yılında Fenty Beauty ile güzellik sektörüne, 2019 yılında Savage X Fenty ile iç giyim ve 2021 yılında Fenty Skin ile cilt bakımı sektörüne adım atan ünlü yıldız, son yıllarda müzik kariyerini beklemeye alarak adeta kendi imparatorluğunu kuruyor. Hayata sıfır noktasından başlayarak, tam anlamıyla tırnaklarıyla kazıyarak geldiği konum ve elde ettiği servet onu bugün Amerika Birleşik Devletleri'nin servetini kendi kendine elde eden en genç kadını olmasını sağlıyor. Rihanna kısa süre önce yıllık olarak yayınlanan Forbes'in, Amerika'nın kendi kendini yetiştiren en zengin kadınları listesinde üst üste üçüncü kez yer almayı başardı.

Genel sıralamada 21. sırada olan ünlü yıldız, 40 yaşın altındaki listede ise zirveye oturdu. Geçtiğimiz günlerde ASAP Rocky ile sürdürdüğü tutkulu ilişkiyle oğlunu kucağına alarak annelik duygusunu tadan genç yıldız henüz 34 yaşında. Genç yaşı, Barbados gibi küçük bir ada ülkesinden geliyor olması ve zengin bir aileye sahip olmaması birçok insan için tam anlamıyla hayal kurmanın ve başarmanın sınırlarını olmadığı kanıtlıyor.