Angelina Jolie ve kızı Shiloh Roma'yı Ele Geçirdi
ÜNLÜ STİLİ

Angelina Jolie ve kızı Shiloh Roma'yı Ele Geçirdi

Angelina Jolie ile kızı Shiloh'un Roma'da gittiği Maneskin konserindeki neşeli halleri hayranlarını gülümsetti.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Temmuz 2022

Anne-kız ikilisi İtalya'yı ele geçirdi.

Angelina Jolie ve 16 yaşındaki Shiloh Jolie-Pitt, Circo Massimo'da düzenlenen bir konser sırasında İtalyan glam rock grubu Måneskin'i dinlerken seyirciler arasında görüldü. Fotoğraflar, anne-kız ikilisinin gösteri sırasında ışıl ışıl parladığını gösteriyor, her ikisi de tamamen siyah giyinmişti. Shiloh siyah uzun kollu bir üst giymişti ve Jolie dantelli siyah bir bluz içinde zarif görünüyordu.

Geçtiğimiz ay da İtalya'da görüntülenen Jolie, bu kez 17 yaşındaki Zahara Jolie-Pitt ile görüntülenmişti. Jolie, bol beyaz bir kolsuz bluz ve fildişi keten pantolonla havadar Avrupa yaz modasını özetliyordu. Görünümü kahverengi Valentino Garavani sandaletler , siyah Valentino güneş gözlükleri ve Saint Laurent'in ünlü Icare Maxi Alışveriş Çantası ile tamamladı.

Daha önce Jolie, ebeveynlik ve çocukları hakkında konuştu. Harper BAZAAR'ın Aralık 2019 ve Ocak 2020 kapak hikayesinde, çocuklarının gerçek benliğini bulmasına yardım ettiğini söyledi. "Özgür, vahşi, açık, meraklı olan yanımız hayat tarafından kapatılabilir. Acıyla ya da zararla. Çocuklarım gerçek benliğimi biliyor ve onu yeniden bulmama ve kucaklamama yardım ettiler." dedi aktris. "Çok şey yaşadılar. Güçlerinden öğreniyorum. Ebeveynler olarak, çocuklarımızı oldukları her şeyi ve kalplerinde doğru olduğunu bildikleri her şeyi kucaklamaya teşvik ediyoruz ve onlar da bize bakıyor ve aynı şeyi istiyorlar bizim için."