Bella Hadid 50'lerin Zarafetini Modernleştiriyor
ÜNLÜ STİLİ

Bella Hadid 50'lerin Zarafetini Modernleştiriyor

50'ler sohbete girdi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Temmuz 2022

Bella Hadid, erken dönemlerden ve 90'lardan eski stil trendlerini canlandırmanın bilinen bir şampiyonu. Ancak son görünümünde, süper model on yıllar boyunca daha da ileri gitti ve doğrudan Audrey Hepburn, Marilyn Monroe ve Grace Kelly gibi moda ikonlarını doğuran çağa girdi.

Hadid, son Avrupa turunu Instagram'da paylaştı. Erkek arkadaşı Marc Kalman ile bir gezi sırasında deniz kenarında yürüyen Kin Euphorics ortağı, yapışkan, askısız siyah bir elbise içinde zarif bir figür seçti. Parça (kapri pantolon uzunluğu ve geniş kemer tokası ile) Sandy'nin üzerinde Grease'in sonunda göreceğiniz veya belki de Dirty Dancing'de Baby'nin gardırobunda bulacağınız bir kıyafeti andırıyordu. Yine de, kenarlardan aşağıya doğru uzanan kesikler, Hadid'in genel görünümüne modern bir dokunuş kazandırdı.

Ayakkabılar için Hadid yılan derisi kitty topuklu ayakkabılarını tercih etti. Aynı zamanda, Miu Miu'dan (Roma Tatili etkisi için) çok renkli şeffaf bir atkıyı boynuna özenle sararak ve oval güneş gözlükleri, altın kalpli kolye küpeler ve çok sayıda göz kamaştırıcı yüzük ve bilezik takarak kıyafetini tamamladı.

Hadid'in vintage sevgisi, onun tarzının hayranları için sürpriz değil. 2022 Cannes Film Festivali'ndeki son katılımı sırasında Hadid, Versace'nin 1987 koleksiyonundan bir elbiseden siyah-beyaz bir vintage Chanel balo elbisesine kadar arşiv kırmızı halı görünümlerinin küratörlüğüyle ünlü stilist Law Roach ile birlikte çalıştı.