Naomi Campbell Fahri Doktora Aldı
ÜNLÜ STİLİ

Naomi Campbell Fahri Doktora Aldı

O şimdi Dr. Campbell.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Temmuz 2022

Naomi Campbell resmi olarak doktorasını kazandı.

The University for the Creative Arts, süper modele, moda dünyası üzerindeki onlarca yıllık etkisini tanıyan fahri doktora derecesi verdi. Naomi Campbell, Onur Ödülü'nü Royal Festival Hall'da düzenlenen mezuniyet töreninde sahnede kabul etti ve mezunlara duygu dolu bir konuşma yaptı.

Campbell, Instagram'da dokunaklı bir gönderi paylaştı; "Mezuniyet Günü, The University for the Creative Arts'tan böyle bir onur aldığım için şükran ve duygu kelimelerinin ötesindeyim. Annem Valerie Morris Campbell ve aileme yanımda oldukları için teşekkür ederim.. ve seçtiğim ailem." diye devam etti. "Ve bana her gün rehberlik ettiği için Yüce ALLAH'a teşekkür ederim.. ve en büyük nimetim kızım." dedi.

Bu vesileyle Campbell, beli göğsüne kadar uzanan şık bir Burberry pantolon tulum üzerine okulun kepini ve cübbesini giydi. Takımı siyah çizmeler ve kat kat gümüş kolyeler ve bileziklerle tamamladı. Campbell'ın annesi Valerie Morris törene katıldı. Canlı bir renk paleti seçti, parlak turuncu bir bluz giydi ve beline kemerle bağlanan pantolonla uyumluydu.