Jennifer Lopez ile Ben Affleck Evlendi
ÜNLÜ STİLİ

Jennifer Lopez ile Ben Affleck Evlendi

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, Las Vegas'ta küçük bir törenle resmen evlendi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Temmuz 2022

Jennifer Lopez ve Ben Affleck hafta sonu gizli bir törenle Las Vegas'ta dünyaevine girdi. TMZ öncesinde çiftin 16 Temmuz Cumartesi günü Nevada, Clark County'de evlilik cüzdanı aldığını bildirdi. Ayrıca çiftin "süper küçük" bir törenle evlendiği doğrulandı.

Jennifer Lopez, eski filmlerinde kullandığı bir elbise, Ben Affleck ise törene gelen yakınlarından bir ceketi giyerek evlendi.

Jlo, düğünden fotoğraflar ve videolar içeren kişisel hayran bülteni On The JLo'nun içten bir baskısında haberi doğruladı. Ayrıca, "Bayan Jennifer Lynn Affleck" mektubunu imzalayarak yeni yasal adını da açıkladı.

Lopez, Affleck ile düğünlerine dair ise şunları yazdı:

"Yaptık. Aşk güzeldir. Aşk sevecendir. Ve anlaşılan aşk sabırlıdır. Yirmi yıl kadar sabırlı. Tam olarak istediğimiz buydu. Dün gece Vegas'a uçtuk, dünyanın düğün başkentine aynı yolculuğu yapan dört çiftle birlikte ruhsat için sıraya girdi. Hepimiz, dünyanın bizi ortak olarak tanıması ve eski ve neredeyse evrensel evililik sembolü aracılığıyla dünyaya sevgimizi ilan etmesi için aynı şeyi istiyoruz.

Gece yarısına kadar küçük düğün klilisesine zar zor vardık. Birkaç dakika geç saatlere kadar nezaketle açık kaldılar, bize bir zamanlar kralın (Elvis) kendisi tarafından kullanılan pembe bir Cadillac üstü açılır arabada fotoğraf çekmemize izin verdiler.

Hayal edebileceğiniz en iyi tanıklarla, eski bir filmden bir elbise ve Ben'in yakınlarından bir ceketle, küçük şapelde kendi yeminlerimizi okuduk, yüzüklerimizi verdik.

Aşk gerçek olduğunda, evlilikte önemli olan tek şey birbirimiz ve birbirimizi sevmek, ilgilenmek, anlamak, sabırlı olamk, sevmek ve birbirimize iyi davranmak için verdiğimiz sözdür. Bunlar bizde vardı. "İhtiyacın olan tek şey aşk" derken haklıydılar. O bolluğa, beş harika çocuktan oluşan yeni harika bir aileye sahip olduğumuz için minnettarız. Yeterince uzun süre etrafta dolaşın. Belki de kendinizi hayatınızın en güzel anını gece on iki otuzda Las Vegas'ta çocuklarınızla ve sonsuza kadar birlikte geçireceğiniz biriyle aşk tünelinde bir araba yolculuğunda bulacaksınız. Aşk harika bir şey, belki de en iyisi ve beklemeye değer.

Özel fotoğraf ve videolarda Lopez, birini "eski bir filmden bir elbise" olarak tanımladığı iki farklı elbise giyiyor. Geleneksel beyaz kolsuz elbise, yüksek bir yakaya, vücuda oturan bir bele ve baştan sona zarif bir elmas desene sahip. Ünlü şarkıcı, gecenin bir bölümünde damadıyla birlikte görüldüğü başka bir fotoğrafta uzun dantel kollu bir elbise giydiği görünüyor.