Emily Ratajkowski ile Sebastian Bear-McClard Boşandı
ÜNLÜ STİLİ

Emily Ratajkowski ile Sebastian Bear-McClard Boşandı

Emily Ratajkowski ve eşi Sebastian Bear-McClard, dört yıllık evliliklerinin ardından boşandı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Temmuz 2022

Ünlü model Emily Ratajkowski, 4 yıllık eşi Sebastian Bear-McClard'dan ayrıldı. People'a konuşan bir kaynak, "Son zamanlarda ayrıldılar. Em'in kararıydı. Durumu iyi. Güçlü ve oğluna odaklanmış durumda. Anne olmayı çok seviyor" diyerek modelin boşanma davası açmayı planladığını da sözlerine ekledi.

Çiftin boşanma haberi, Bear-McClard'ın Ratajkowski'yi aldattığı iddialarından sonra geldi. Çifte yakın biri Bear-McClard için "Evet, aldattı, iğrenç o bir seri dolandırıcı" dedi.

Ayrılık söylentileri ilk olarak Ratajkowski'nin bu Perşembe günü oğluyla alyanssız yürüyüşte görülmesiyle yayıldı. Ayrıca bir süredir Bear-McClard ile dışarı çıkmıyor, bunun yerine köpeğini gezdirmek veya çocuğuyla vakit geçirmek için dışarı çıkmayı seçiyordu.

Model, 2018 yılında aktör ve film yapımcısı Bear-McClard ile sadece bir avuç en yakın arkadaşının katıldığı bir adliye sarayında mütevazı bir törenle evlendi . O sırada Zara'dan hardal sarısı bir takım elbise ve siyah bir şapka giymişti. Üç yıl sonra, 2021 yılının Mart ayında çift, oğlu Sylvester Apollo'yu kucaklarına aldı.