Gwyneth Paltrow: Oyunculuğu Hiç Özlemedim
ÜNLÜ STİLİ

Gwyneth Paltrow: Oyunculuğu Hiç Özlemedim

Gwyneth Paltrow'un yakın zamanda büyük ekrana dönmesini beklemeyin.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Temmuz 2022

Oscar ödüllü aktris Gwyneth Paltrow, Hollywood'daki güçlü kariyeri hakkında düşünmediğini açıkladı. "Aslında hiç özlemiyorum" dedi. "Bence bunu yapabildiğim için çok şanslıyım ve bir noktada hala yapacağımdan eminim. Ekip her zaman beni bir film yapmaya ikna etmeye çalışıyor ama yaptığım işi gerçekten çok seviyorum."

Paltrow'un son oyunculuk performansı, 2019'da gösterime giren Netflix'in siyasi draması The Politician'daydı. O zamandan beri Paltrow, tüm dikkatini sağlık ve yaşam tarzı markası Goop'a vermek için vites değiştirdi.

Şirketi hakkında, "Bu kadar çabuk olmasına ve çok inandığımız ürünleri yaratabilmemize bayılıyorum. Bu çok güçlü" dedi. "Komik, film işi hakkında hiç hayal kurmuyorum."

Paltrow, eğlence endüstrisine karşı belirsiz duygulara sahip olmamasına rağmen, sonsuza kadar spot ışıklarından uzak kalmayacağını söyledi. Annesi aktris Blythe Danner'a yaptığı yemin sonunda oyunculuğa dönüş yapmasını sağlayacak. "Anneme söz verdim, ölmeden önce bir noktada ona gidip bir oyun oynayacağımı söyledim" dedi. "Yani bir noktada bu sözü yerine getireceğim."

Oyun Broadway'de mi olacak?

"Evet," dedi Paltrow. "Onun istediği bu."