Gisele Bündchen Özgeçmişine Çevre Danışmanlığını Ekliyor
ÜNLÜ STİLİ

Gisele Bündchen Özgeçmişine Çevre Danışmanlığını Ekliyor

Gisele Bündchen, IWC'ye katılarak çetelesine başka bir çevre danışmanlığı rolü ekledi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Temmuz 2022

Gisele Bündchen yeni bir eko-iş imzaladı. Süper model ve aktivist, çevre ve toplum projeleri danışmanı olarak lüks saat markası IWC Schaffhausen'e katıldı.

IWC'nin pazarlamadan sorumlu başkanı ve sürdürülebilirlik komitesi başkanı Franziska Gsell, "Gezegenimizi korumak ve gelecek nesiller için dünyamızı korumak için amaç ve misyonumuzu paylaşan birine sahibiz. Çevre ve toplum üzerinde gerçek değişimi etkileme çabalarımızı hızlandırırken, üzerinde çalışılacak doğru girişimleri belirlememize yardımcı olmak için deneyimlerini kullanacak." dedi.

Model geçen yıl moda temsili için The Lions Management ile anlaştı ve benzer bir danışmanlık rolü üstlendi ve fantezi spor firması DraftKings'de çevresel, sosyal ve yönetişim girişimlerinin savunuculuğunu yaptı.

Amber Valletta ve Arizona Muse gibi diğer model aktivistlerinde olduğu gibi Bündchen, rejeneratif tarım ve koruma haklarını savundu ve 2019'da toprak sağlığı hakkında "Kiss the Ground" başlıklı bir belgesel hazırladı. Ayrıca geçen yıl 40. doğum günü için bir ağaç dikme girişimine öncülük etti.

Bu arada İsviçreli saat markası, küresel olarak yüzde 100 yenilenebilir enerjiye geçiş yapmak, İsviçre'de Eşit Ücret sertifikası elde etmek ve tüm değerli metal tedarikçileri için sertifika zorunlu kılmak gibi daha iddialı sürdürülebilirlik hedefleri belirliyor. Richemont'un sahibi olduğu marka aynı zamanda "MiraTex" adı verilen biyo-bazlı, plastik içermeyen bir deri alternatifi de deniyor.