Margot Robbie Yılın En Çok Kazanan Aktrisi Oldu
ÜNLÜ STİLİ

Margot Robbie Yılın En Çok Kazanan Aktrisi Oldu

Margot Robbie, başrolünde oynadığı Barbie filmiyle servetine 12.5 milyon dolar daha ekleyerek, Hollywood'un en çok kazanan kadını unvanını almayı başardı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Temmuz 2022

Avustralyalı ünlü oyuncu Margot Robbie , Oscar adayı filmlerde ve süper kahraman hikayelerinde rol alan büyük bir film yıldızı. Şimdi, "Barbie" maaş çekinin ortaya çıkmasının ardından, bu yılın en çok kazanan aktrisi oldu.

Yılın en büyük maaşlarından bazılarını belirleyen bir Variety raporuna göre, Robbie'ye "Barbie"deki performansı için 12,5 milyon ödeniyor. Yardımcı yıldızı Ryan Gosling de aynı miktarda para kazanıyor.

Yüksek olsa da, bu maaş listedeki en yüksek maaş değil. Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt , gelecek filmler için her biri 30 milyon kazanıyor. Listenin başında "Top Gun: Maverick"in başarısının ardından 100 milyon kazanan Tom Cruise yer alıyor. Cruise'un çılgın maaşı bir istisna; Ona gişe ikramiyeleri sağlayan bir sözleşmesi var, bu da film tüm dünyada gişe rekorları kırarken ona daha fazla para kazandırıyor.

Robbie bu yıl en çok kazanan kadın oyuncu oldu. Adına büyük krediler vermiş olsa da, süper kahraman filmi "Birds of Prey"de sadece 10 milyon kazandı.

"Barbie" sadece yetenekli oyuncu kadrosuyla değil, aynı zamanda Greta Gerwig'in yönetmen koltuğuna geri dönüşünü işaret ettiği için de önümüzdeki yılın en çok beklenen filmlerinden biri. Önceki filmi "Küçük Kadınlar", 2019'da vizyona girdi ve Saoirse Ronan ve Florence Pugh için En İyi Kadın Oyuncu ve En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dahil olmak üzere çeşitli Oscar adaylıkları kazandı.

Yeterince mükemmel olmadıkları için Barbieland'den atılan Barbie ve Ken'i anlatan "Barbie", "sudan çıkmış balık" hikayesi olarak tanımlanıyor. Filmde birkaç Barbie ve Ken olduğu söyleniyor. America Ferrera, Simu Liu, Kate McKinnon ve daha fazlasıyla birlikte rol alıyor. Önümüzdeki yaz sinemalarda gösterime girecek.