Beyonce'nin 'Renaissance' Görsel Albümü Yolda
ÜNLÜ STİLİ

Beyonce'nin 'Renaissance' Görsel Albümü Yolda

Queen Bey'in yedinci stüdyo albümünün görselleri "daha ileri bir tarihe planlandı."

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Ağustos 2022

Beyoncé'nin yedinci stüdyo albümü Renaissance ile hayranlar kendilerini süperstarın house müziğe yaptığı büyük baskıya kaptırırken, Twitter'daki tartışmaların ortasında iki soru ortaya çıktı: Konser biletleri için ne kadar tasarruf etmeliyiz ve videolar nerede?

Müzik ikonu Beyonce, Lemonade ve Black Is King filmlerinin yanı sıra Netflix belgeseli Homecoming dahil olmak üzere yenilikçi ve nefes kesici görsel albümleriyle tanınır hale geldi. Şaşırtıcı bir şekilde, yıldız henüz "Break My Soul" single'ı da dahil olmak üzere Renaissance'ın hiçbir parçası için tam bir müzik videosu yayınlamadı.

Beyoncé bu sürümde hayranlara yalnızca müziğe odaklanmaları için zaman tanıyor. Parkwood Entertainment'tan yapılan bir basın açıklamasına göre, görseller "daha sonraki bir tarih için planlandı", ancak açıklamada yıldızın her parça için müzik videoları mı yoksa tüm görsel albüm için mi yayınlayacağı netlik kazanmadı.

Açıklamada, "Görsel albüm formatının yaratıcısı ve önde gelen görsel sanatçı, hayranlara geniş dinleme yolculuklarında sınırsız olma fırsatı vererek görseller olmadan liderlik etmeye karar verdi." "El değmemiş prodüksiyonun her cevherini alırken, izleyici değil dinleyici olmak için tekrar bir şans." denildi.

Queen Bey'in yayınları her zaman tahmin edilemez olmuştur, bu yüzden görsellerin gelişini önceden mi duyuracağını yoksa sürpriz bir şekilde mi bırakacağını tahmin etmek zor. Ayrıca görsellerin mi yoksa tur duyurusunun mı yakında geleceği yoksa yıldızın üç perdelik projesinin sonraki iki bölümü yayınlandıktan sonra mı geleceği bilinmiyor.

Bildiğimiz şey, videoların muhtemelen albümün şu ana kadar sanat eserlerinden gördüğümüz çarpıcı, fütüristik-disko estetiğini sürdüreceği . Süperstar geçen hafta birkaç yeni albüm fotoğrafı yayınladı ve hayranlarına "Zamanımızı ayırıp müziğin keyfini çıkaracağız" yazdığı yürekten bir not verdi.