Chrissy Teigen 3. Çocuğuna Hamile
ÜNLÜ STİLİ

Chrissy Teigen 3. Çocuğuna Hamile

Şarkıcı John Legend ve model eşi Chrissy Teigen bebek bekliyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Ağustos 2022

Ünlü şarkıcı John Legend ve model Chrissy Teigen, yaklaşık iki sene önce üçüncü çocuklarını kaybettiklerini paylaşmıştı. 36 yaşındaki model sosyal medya hesabından yine hamile olduğunu açıkladı. Model, "Evimize ve kalbimize yine neşe doldu" ifadesiyle hamilelik pozunu hayranlarıyla paylaştı.

"Her şey mükemmel ve güzel. Umutlu ve harika hissediyorum" diyen şarkıcı, üçüncü kez anne olmak için gün sayıyor.

Bebeğinin kalp atışlarını duyduktan sonra mutlu haberi paylaşmak istediğini belirten Chrissy Teigen, şu ana kadar da her şeyin yolunda gittiğini açıkladı. Model, kendini güzel, umutlu ve harika hissettiğini de satırlarına ekledi. Teigen, bu mutlu haberi bugüne kadar kendine saklamanın da çok zor olduğunu ifade etti.

Çiftin, Luna ve Miles adında iki çocuğu bulunuyor.

Müzisyen kocası John Legend ve iki çocuğuyla birlikte aralarına katılacak oğlunu heyecanla bekleyen model Chrissy Teigen, 2020 yılında ölü doğum yaptı. Daha dünyaya gözlerini açmadan önce Jack adını verdikleri oğulları, beklendiği zamandan beş ay önce anne karnında hayatını kaybetti. Chrissy Teigen ve John Legend, minik oğullarına kavuştukları gün onunla sonsuza kadar vedalaşmak zorunda kaldı. Teigen, hastanedeki zor anlarda eşi ve annesinin kendisini görüntülemesini istedi. Sonra da o anlarda olup bitenleri sosyal medya hesabında paylaştı. O paylaşımlar tartışma yaratsa da Teigen, benzer bir açı yaşayan anne adaylarının yanında olduğunu belirtmek için böyle davrandığını açıkladı.