Met Gala 2023'ün Teması Belli Oldu Mu?
ÜNLÜ STİLİ

Met Gala 2023'ün Teması Belli Oldu Mu?

Anna Wintour'dan resmi bir açıklama gelmemesine rağmen TikTok kullanıcıları tek bir tema etrafında toplanmaya başladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Ağustos 2022

Daha önce Met Gala 2023'ün temasını sızdırıldığına dair bir haber paylaşmıştık. Instagram'ın favori magazin hesaplarından biri olan @deuxmoi çarpıcı bir paylaşımda bulunarak Met Gala 2023'ün temasının sızdırıldığı bir paylaşım yapmıştı. Şeytan Marka Giyer filminde Anne Hathaway'in canlandırdığı Andy Sachs sahte kullanıcı adıyla atılmış mail gündeme bomba gibi düşmüştü. Aynı zamanda maildeki detayda bu maili atan kişinin bir stajyer olduğu detayı da yer alıyordu.

@copieoo Some outfit ideas for the met gala 2023 #metgala #metgala2023 #space #fashion #fashiontiktok #metgalaspace #metgalastyle #fyp #foryou #foryoupage #redcarpet #metgalalooks #model ♬ som original - Nickツ

Bu yıl ki Met Gala'nın tam anlamıyla bir rezalet olduğunu yazan anonim stajyer 2023 yılının temasını açıklamış. Son aylarda her taşın altından çıktığı gibi burada da karşımıza çıkan kişi Elon Musk oldu. Met Gala töreninin 2023 yılında uzay temasıyla gerçekleşeceğini açıklayan anonim stajyer, çalıştığı kurumun Elon Musk'ı bizzat giydireceğini ve buna yönelik tasarım çalışmalarının başladığını da bildirmişti.

@styledbypranathi #metgala #metgalastyle #metgala2023 #metgalalooks #redcarpet #runwaywalk #runway #fyp #model #kendalljenner #bellahadid ♬ som original - Nickツ

Şimdi ise beklenmeyen bir hamle TikTok lkullanıcılarından geldi. TikTok'ta giderek artan söylentiler ve paylaşımlar Met Gala 2023 temasının tıpkı daha önce @deuxmoi hesabında da paylaşıldığı gibi uzay teması etrafında şekilleneceğini vurguluyor. Hazırlanan kısa videolarda ünlü isimlerden ikonik markalara ilham panosu işlevinde görseller paylaşılıyor. Herkesin uzay temasıyla gerçekleşmesini beklediği ve istediği Met Gala 2023'ün temasının ne olacağı büyük merak konusu. Anna Wintour'un bu yılki etkinliği uzay temasıyla gerçekleştirirse bizleri daha da şaşırtacağı kesin.