Beyonce Albüm Partisinde Göz Kamaştırdı
ÜNLÜ STİLİ

Beyonce Albüm Partisinde Göz Kamaştırdı

Beyoncé'nin Renaissance dönemi, unutulmaz moda dolu anlar yaşatıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Ağustos 2022

Müzik fenomeni Beyonce, Instagram'da yedinci stüdyo albümünün çıkış partisinde giydiği göz kamaştırıcı görünümün fotoğraflarını paylaştı. Yapılandırılmış sivri omuzları, derin V yakası, kapüşonu, dalgalı kolları, korsajı boyunca drapeli detayı ve şimdiye kadarki en dramatik yüksek bacak yırtmaçları olan, pullarla kaplı göz kamaştırıcı bir elbisede ihtişamı en üst düzeye çıkardı.

Gösterişli parçayı şeffaf taytlar ve Giuseppe Zanotti'den taşlı platform topuklu ayakkabılarla eşleştirdi . Aksesuarlar arasında ışıltılı damla küpeler ve vinil plak şeklinde göz kamaştırıcı siyah bir çanta vardı.

Beyoncé ayrıca gümüş göz kalemi ve parlak dudak ile vurgulanan boğucu buğulu bir göz tercih ederek cazibesini konuşturdu. Jay-Z, siyah gömlekli parlak beyaz bir smokin içinde Beyonce'ye partide eşlik etti.

Gösterişli parti görünümüne ek olarak, Beyoncé hayranlarıyla bir mesaj paylaştı ve piyasaya sürüldükten sonra Renaissance'ın Billboard 200 listesinde bir numaraya ulaşmasını kutladı.

"Yaptık!!!" diye nota başlayan şarkıcı şu ifadeleri kullandı; "Sevginiz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Hiçbir şey beni bir kulüp dolusu insanın her şarkının her kelimesini yukarıdan aşağıya söylediğini görmek kadar mutlu edemezdi. Bu yıllar süren bir deneydi. Yıllarca süren sıkı bir çalışmaydı, kan, ter ve gözyaşı. Çok minnettarım ve buna değdi. Alındığı ve anlaşıldığı için minnettarım."

Ayrıca ekibine ve Rönesans'ı mümkün kılan işbirlikçilerine teşekkür etti . Şarkıcı, "Ve gezegendeki mutlak en iyi hayranlara teşekkür ederim. Sizin tarafınızdan sevildiğime minnettarım. Hepinizi çok seviyorum. B," diye yazdı.