Beyonce'den Madonna'ya Övgü
ÜNLÜ STİLİ

Beyonce'den Madonna'ya Övgü

Beyoncé, "Break My Soul" düetinden sonra Madonna'ya "Başyapıt Dahi" diyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Ağustos 2022

Müzik efsaneleri Beyonce ile Madonna, Bey'in Rönesans hitinin "Queens Remix"ini yayınladı.

Beyoncé'nin yaz hiti Break My Soul'un "Queens Remix"inin müzik listelerinin zirvesine yükselmesinden günler sonra, hit yapımcı Madonna'ya teşekkür etmek için en tatlı hediyeyi gönderdi.

Bey'den aldığı taze beyaz çiçek aranjmanı ve güzel notu Instagram Hikayesi'nde paylaştı. Kartta, "Teşekkürler Kraliçem. Senin İçin Çok Minnettarım. Pek Çok Kadına Pek Çok Kapı Açtın. Sen Başyapıt Dehasın. Şarkını Söylememe İzin Verdiğin ve Adını Verdiğin İçin Teşekkür Ederim. Remix!!!! Daima ve Sonsuza Kadar Aşk, B."

Madonna, Beyoncé'ye aynı içten coşkuyla yanıt verdi. "♥️♥️ teşekkür ederim !! Bir 'den (kraliçe tacı) diğerine Re-Mix'i seviyorum !" diye fotoğrafın üzerine yazdı.

Beyonce, altı yıllık aranın ardından yayınladığı "Renaissance" adlı albümüyle Billboard 200 listesinin ve Apple Music'in zirvesine yerleşip "Son on yılın 1 numaraya en hızlı yerleşen kadın sanatçı albümü" unvanını elde etti. Batı'nın yeniden yükseliş dönemini tariflemek için kullanılan Fransızca kökenli "renaissance", "yeniden doğuş" anlamına geliyor. Beyonce bu güçlü çağrışımlara sahip iddialı kelimeyi belli ki albümüne fazlasıyla güvendiği için seçmiş. Albüm adının hakkını da verdi. Daha ilk haftasında 332 bin satış ve indirme rakamına ulaştı. Böylelikle Beyonce'yi bu yılın Billboard 200'de birinciliği elde eden ilk kadını yaptı. Bir numaraya çıkan son kadın sanatçı ise 4 Aralık 2021 - 8 Ocak 2022 tarihleri arasında "30" adlı albümü ile Adele'di.