Jennifer Lopez'in Spor Çantası: Hermes Birkin
ÜNLÜ STİLİ

Jennifer Lopez'in Spor Çantası: Hermes Birkin

Çok fazla çanta, çok az zaman.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Ağustos 2022

Jennifer Lopez, renkli ve rahat bir görünümle Los Angeles'taki dans stüdyosuna giderken görüldü. Elbette lüks dolabından nadir bulunan bir Hermès el çantasıyla aksesuar olarak. Sportif kıyafeti, parlak sarı ve pembe vurgulu beyaz Nike spor ayakkabılar, sıcak pembe güneş gözlükleri ve büyük gümüş halka küpelerle eşleştirdiği gökkuşağı batik eşofmandan oluşuyordu.

Ayrıca altın detaylı orman yeşili Birkin çantasını koluna aldı ve sağ elinde göz kamaştırıcı bir pırlanta yüzük ve solunda alyans taktı.

Bu, J.Lo'nun spor çantası olarak Birkin'i ilk kullanışı değil. Daha geçen ay, şık Bayan Affleck metalik timsah derisi baskılı bir çift dar siyah tozluk, balıkçı yakalı uzun kollu Kith Sport kısa üst, Nike spor ayakkabılar ve nadir bulunan beyaz bir Hermès Birkin çantayla dans stüdyosuna gitti.

Bundan haftalar önce de Thirty Years marka taytlarla uyumlu siyah fermuarlı kısa balıkçı yaka, altın logolu beyaz Nike Air Jordans ve altın donanıma sahip siyah Hermès Birkin içinde dans provasına katıldı. Ayrıca lensleri koyu turuncu-mor bir ombré ile renklendirilmiş bir çift Versace kalkan güneş gözlüğü taktı.