Nicola Peltz, Victoria Beckham ile İlişkisini Anlattı
ÜNLÜ STİLİ

Nicola Peltz, Victoria Beckham ile İlişkisini Anlattı

Nicola Peltz, Brooklyn Beckham ile düğünü için Victoria Beckham tasarımı bir gelinlik giymemesi üzerine aralarında bir anlaşmazlık söylentileri başladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Ağustos 2022

Lüks bir Palm Beach töreninde evlendikten dört ay sonra Brooklyn Peltz Beckham ve Nicola Peltz Beckham, aile dinamiklerini ve geleceğe yönelik umutlarını tartıştıkları ve bu gelin-kayınvalide arasındaki anlaşmalık söylentilerini temizledikleri nadir bir ortak röportaja katıldılar.

Variety'ye konuşan yeni evliler, Nicola'nın Brooklyn'in ünlü annesi, moda tasarımcısı ve eski Spice Girl Victoria Beckham ile anlaşamadığı yönünde çıkan haberlere yanıt verdi. Nicole, söylentilerin asılsız olduğunu ve düğününde Victoria Beckham giymediğinde başladığına inandığını söyledi.

Model ve aktris, "Yapacaktım ve gerçekten istedim ve birkaç ay sonra atölyesinin bunu yapamayacağını fark etti, bu yüzden başka bir elbise seçmem gerekti" dedi. "Giyemezsin demedi; Giymek istemediğimi söylemedim. İşte (söylentiler) başladı."

Nicola, Pierpaolo Piccioli tarafından tasarlanan, uzun bir kuyruğu ve şeffaf opera eldivenleriyle eşleşen çiçek işlemeli duvaklı, özel yapım çarpıcı beyaz bir Valentino elbisesiyle evlendi.

Nicola ve Brooklyn ilişkilerini ilk olarak Ocak 2020'de kamuoyuna duyurdular ve aynı yılın Temmuz ayında nişanlandıklarını açıkladılar. Hem Victoria hem de kocası David Beckham, evlilik teklifi gününde hazır bulundular ve onları Instagram'da tebrik ettiler. Ve yıllar içinde Victoria, doğum gününde Nicola'ya sosyal medya övgülerini paylaştı ve Holidate yıldızı da aynısını onun için yaptı.

Brooklyn ve Nicola'nın düğününü kutlayan bir gönderide tasarımcı, "Tebrikler Bay ve Bayan Beckham X Aileye hoş geldin." yazdı.

Brooklyn, Variety ile yaptığı röportajda söylentiler hakkında fazla konuşmadı, sadece "Herkes iyi anlaşıyor, bu iyi" dedi.

İkili ayrıca, yakın gelecekte büyük bir aileye sahip olmayı umduklarını, kendi çocuklarını istediklerini ve bazılarını da evlat edinmeyi umduklarını paylaştı. Nicola modellik ve oyunculuk kariyerine devam ederken, COVID-19 salgınının başlangıcından beri yemek yapmayı öğrenen Brooklyn, bir gün bir pub açmayı ve her ikisi hakkında çeşitli realite şovlarında rol almayı çok istediğini söyledi.

Brooklyn, "Karıma her zaman söyledim, aslında bir realite TV şovu yapmalıyız, çünkü o çok komik" dedi. "Ve her zaman birbirimizin çilesini çıkarıyoruz. Bazen benim İngiliz mizahımı anlamıyor."