Timothée Chalamet Bu Kez Havaalanı Stiliyle Dikkatleri Üzerine Çekti
ÜNLÜ STİLİ

Timothée Chalamet Bu Kez Havaalanı Stiliyle Dikkatleri Üzerine Çekti

Timothée Chalamet'nin Matrix'teki Neo'yu anımsatan görünümü

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Kasım 2023

Yazı Aleyna Zeynep Yıldız

Kırmızı halıda sergilediği cesur tarzıyla Hollywood'un en iyi giyinen oyuncularından biri olarak adından söz ettiren Timothée Chalamet, geçtiğimiz cumartesi günü, Japonya'nın Narita Havaalanı'nda Matrix'teki Neo'yu anımsatan görünümüyle adeta bir moda defilesinden fırlamış gibi gözüküyordu.

Genç yıldız, oldukça konforlu görünen düz siyah tişörtü ve bol Loewe pantolonunu; tamamen lateksten yapılmış şık siyah Avellano palto, Jacques Marie Mageve güneş gözlüğü ve chunky botlar ile tamamlayarak göz alıcı bir görünüme imza atmayı başardı. Chalamet'nin bu görünümü, sadece Neo'yu değil, aynı zamanda sevgilisi Kylie Jenner'ın yeni giyim markası Khy'ın çıkışını duyurduğu vegan deriden yapılmış siyah trençkotu da akıllara getirdi.

Henüz resmi bir açıklama yapmasalar da, Chalamet ve Jenner ilişkilerini kamuoyundan gizlemeye çalışmıyorlar. Bu ilişkinin derinleştiğine dair bir işaret de Chalamet'nin, geçtiğimiz haftalarda, Kylie Jenner'ın Wall Street Journal 2023 Yenilikçi Ödülleri'nde "Marka Yenilikçisi" seçildiği gecede ona eşlik etmesi oldu. İkili, bu özel gecede bir arada görünerek ilişkilerinin tüm hızıyla ilerlediğini bir kez daha kanıtlamış oldular.