Neon yeşilin çekim alanına girenler!
MODA

Neon yeşilin çekim alanına girenler!

Her ne kadar Pantone Renk Enstitüsü 2019'un rengini "Canlı Mercan" olarak belirlemiş olsa, ünlü isimler buna kafa tutarcasına neon yeşili destekliyor!

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Ocak 2019

Renkli giyinmek yeterince zor ve iddialı bir iş olsada dünyaca ünlü yıldızlar son dönemde neon renklerin etkisi altına girdiler. Özellikle yeşilin pek çok neon tonu Blake Lively, Bella Hadid ve Kendall Jenner gibi isimlerin üzerinde yeni bir boyut kazandı.

Gri kış havası içerisinde parlayan neonlar, gardıropları ve girdikleri her ortamı aydınlatıyor. Vurgulayıcı ve canlı yeşil neonları her yerde gördüğümüzü söyleyebiliriz. Tarzınıza ne kadar uygun bilmiyoruz ancak renkli bir şeyler giymek istiyorsanız şimdi tam sırası! Kombinlerinde risk almaktan korkmayanların tercihi olan neonlar arasında yeşil son günlerde epey zirveye çıkmış olanı.

Elektrikli renklerin ve garip dokuların karışımı biraz festivale gidiyormuş havası oluşturuyor biliyoruz! Ancak sokak stilinize yansıtabileceğiniz bir kaç önerimiz olabilir. Ayrıca ünlü model Kendall Jenner sadece kıyafetinde tercih etmekle kalmayıp makyajında da neon yeşili uygulayanlardan...

İşte moda konusunda cesaretini konuşturup neon yeşili tercih eden yıldızların kombinleri...



Blake Lively, Kim Kardashian, Rita Ora

Sarah Burton

Bella Hadid

Ashley Graham

Kendall Jenner