Rihanna, LVMH ile kendi lüks moda markası için görüşüyor
MODA

Rihanna, LVMH ile kendi lüks moda markası için görüşüyor

Rihanna, moda dünyasındaki 25 lüks markanın sahibi LVMH ile kendi markası için görüşüyor!

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Ocak 2019

Hayranları Rihanna'nın yeni albümünü biraz daha beklemek zorunda kalabilir! Çünkü ünlü yıldız Dior, Louis Vuitton, Fendi ve Celine gibi markaları bünyesinde bulunduran, LVMH ile bir anlaşma yaparak kendi lüks moda markasını çıkarmaya hazırlanıyor.

Bu hafta Rihanna'nın 'Fenty' imzalı bir güneş gözlüğü takması bu lüks moda markasının yaklaşmakta olduğu fikrini destekledi. Rihanna, 2016 yılında Fenty x Puma adlı spor giyim markası Puma'nın desteklediği çağdaş bir koleksiyon ile modaya ilk atılımını yaptı. Koleksiyon New York Moda Haftası ve Paris Moda Haftası'nda gösterildiği gibi girdi ünlüler ön sıra koltukları doldurmuştu.

2017'de Fenty Beauty markasıyla güzellik sektörüne de el atan Rihanna, markasıyla güzel bir başarı yakaladı. 40 farklı renk tonu içeren temel çizgisi üzerinde dünya çapında bir çılgınlık yaratarak herkes için renk uyumu yarattı. 2018 yılında ise her türlü beden ölçüsü için iç giyim markası olan Savage x Fenty'i piyasaya sürdü.

Rihanna'nın Fendi, Givenchy, Christian Dior, Celine ve Marc Jacobs da dahil olmak üzere moda endüstrisinde 25 lüks evin sahibi LVMH ile nasıl bir marka oluşturacağı şimdiden merak konusu.