Beyonce ve Blue Ivy'nin stil eşleşmesi
MODA

Beyonce ve Blue Ivy'nin stil eşleşmesi

The Lion King'de (Aslan Kral) dişi aslan Nala'yı seslendiren Beyonce, filmin galasına 7 yaşındaki kızı Blue Ivy ile birlikte katıldı. Anne ile kızının Alexander Mcqueen imzalı birbiriyle uyumlu stilleri dikkat çekti.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Temmuz 2019

Disney'in merakla beklenen animasyon filmi The Lion King'in (Aslan Kral) galası gerçekleşti. Filmde dişi aslan Nala'yı seslendiren Beyonce, galaya 7 yaşındaki kızı Blue Ivy ile katıldı. Beyonce ile Blue Ivy'nın Alexander Mcqueen imzalı birbiriyle uyumlu elbiseleri gecenin en çok konuşulan stil detayı oldu.

19 Temmuz'da vizyona girecek The Lion King'in live-action uyarlamasında Simba'yı Donald Glover, Nala'yı ise Beyonce seslendiriyor. Filmin klasikleşmiş Can You Feel The Love Tonight? şarkısını da ikili birlikte söylüyor.

The Lion King'in seslendirme kadrosu ise Disney'in son yıllarda topladığı en ihtişamlı kadrolardan biri olarak dikkat çekiyor. Donald Glover, Seth Rogen, Beyoncé, James Earl Jones, Chiwetel Ejiofor ve Keegan-Michael Key gibi isimler seslendirme kadrosunda yer alanların başlıcaları. Filmin yönetmenliğini ise The Jungle Book'la live-action uyarlamaları konusunda tecrübeli bir isim olan Jon Favreau üstleniyor.