Victoria’s Secret defilesi bu yıl yapılmayacak mı?
MODA

Victoria’s Secret defilesi bu yıl yapılmayacak mı?

2011 yılından bu yana Victoria's Secret modeli olan Shanina Shaik, her yıl merakla beklenen fashion show'un bu yıl yapılmayacağını söyledi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 31 Temmuz 2019

İnkar edilemez bir şekilde moda takvimindeki en büyük ve heyecanla beklenen etkinlerden biri olan Victoria's Secret defilesinin bu yıl yapılmayacak. Kıdemli modellerden Shanina Shaik tarafından dile getirilen bu haber henüz marka tarafından onaylanmadı.

Avustralyalı model Shaik, Victoria's Secret 2019 pist gösterisinin 'iptal' olduğunu açıklarken, "Maalesef Victoria's Secret şovu bu yıl gerçekleşmeyecek. Markalaşma ve gösteriyi gerçekleştirmenin yeni yolları üzerinde çalıştıklarına eminim çünkü bu dünyadaki en iyi gösteri" şeklinde konuştu.

28 yaşındaki Shaik yıllarca iç çamaşırı ve kozmetik devi ile yakın çalıştı, Victoria's Secret için ilk kez 2011'de yürüdü ve 2012, 2014, 2015'te ve son olarak 2018'de podyuma çıktı. Shaik, bu yıl şovun gerçekleşmemesine alışamadığını ve her yıl diğer modeller gibi antreman yaptığını belirtti.

Bu, tartışmalı gösterinin "iptal edildiğine" dair ilk açık söylem. Mayıs ayında, tarihsel olarak düşük izleyici sayısından sonra, gösterinin artık televizyonda yayınlanmayacağı ortaya çıktı. Victoria's Secret'in ana şirketi L Brands'ın genel müdürü Leslie Wexner, şirketin "geleneksel Victoria's Secret Fashion Show'u yeniden düşünmeye karar verdiğini" ileri sürmüştü.