Kit Butler ile paylaşılan anlar!
MODA

Kit Butler ile paylaşılan anlar!

Mango, İlkbahar/Yaz 2020 kampanyası ile Shared Moments/Paylaşılan Anlar konseptini sürdürüyor. Kampanyanın yıldızlarından, İngiliz model Kit Butler anlatıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Mart 2020

Aynı topluluğa ait olma duygusunu vurgulayan Shared Moments/paylaşılan Anlar konseptli Mango ilkbahar/Yaz 2020 kampanyasında, karelere yansıyan tasarımlar kadar yüzler de dikkat çekici. Anna Ewers, Rebecca leigh longendyke, Vittoria Ceretti, Kit Butler ve Hamid onifade, Meksika şehirleri Valladolid ve Mérida'da, 70'lerin havasını taşıyan ve sürdürülebilirlik algısının öne çıktığı tasarımlarla ünlü ingiliz fotoğrafçı Glen luchford'a poz verdiler. Samimiyeti ve doğallığı ortaya çıkaran, birliktelik kavramını pekiştirmeyi amaçlayan kampanyanın çekimlerinde yer alan Kit Butler, kısa sürede moda dünyasının yakın markajına giren bir isim. ona kampanyayı, kişisel geçmişini ve favorilerini sorduk.

Bize kendinden bahseder misin? Mesela çalışmadığın zaman neler yapmaktan hoşlanırsın?
Çalışmadığım zamanlarda spor ve meditasyon yaparak rahatlıyorum. Arkadaşlarımla ya da köpeğimle vakit geçiriyorum, onu gezdirmeyi seviyorum.

Nasıl bir çocukluğun oldu?
Müthiş bir çocukluğum oldu. 6 yaşıma kadar italya'da büyüdüm ve orada ana dilim gibi italyanca öğrenme şansım oldu. Çok aktif bir çocuktum. Birçok spor yaptım ama özellikle rugby ve kayak favorilerimdi.

Nasıl keşfedildin, ilk keşfedildiğinde neler hissettin?
Londra'nın biraz dışında amcamla birlikte bir uçak hangarına gitmiştik, orada keşfedildim. ilk başta çok şaşırmıştım ama sonrasında geleceği düşünmek heyecan verici olmaya başladı.

Model olmadan önce ne gibi planların vardı?
Kar iyer ime başladığımda sadece 16 yaşındaydım. Çok gençtim ve emin değildim. o zamanlar aslında sporla ilgili bir kariyer düşünüyordum. Üniversitede spor bilimleri gibi bir bölüm seçmek vardı aklımda.

Yeni nesle mensup bir model olarak bu mesleği nasıl değerlendiriyorsun?
Rekabetçi! Ama modanın uluslararası bir meslek olması avantaj. Bu sayede dünyanın her yerinde birçok insanla tanışma fırsatımız oluyor.

Senin gibi model olmak isteyen gençlere neler önerirsin?
Kendiniz gibi olun ve karşınıza çıkan her fırsatı değerlendirin!

Kampanyasında yer aldığın Mango hakkında ne düşünüyorsun? Markaya dair algın nedir?
Mango'yu çok seviyorum. Çabasız stili temsil ediyor. Kaliteli materyalleri herkes için ulaşılabilir kılıyor.

Bu sezon en çok beğendiğin parçalar hangileri?
Hepsini çok sevdim, seçmek çok zor!

Gelecek planların?
Çok ileri tarihlerle ilgili plan yapmayı pek sevmiyorum. Daha tam olarak isteyip istemediğime emin olmasam da aklımda oyunculuk fikri var.

En çok kimlerden ilham alırsın?
İşini hakkıyla yapan, başarılı olan herkesten!