Donatella Versace'den corona virüsle mücadele bağışı!
MODA

Donatella Versace'den corona virüsle mücadele bağışı!

Donatella Versace ve kızı Allegra, corona virüsle mücadeleyi desteklemek amacıyla Milano'daki bir hastaneye 200 bin Euro bağışta bulundu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Mart 2020

Donatella Versace ve kızı Allegra Versace Beck, corona virüs ile mücadelelerini desteklemek için Milano'daki San Raffaele hastanesine 200 bin Euro bağış yaptı.

Versace'in Yaratıcı Baş Sorumlusu 67 yaşındaki Donatella ve 33 yaşındaki kızı Allegra, San Raffaele hastanesinin yoğun bakımında virüsle nedeniyle tedavi gören hastalara bağışlarıyla destek oldu.

Donatella Versace yaptığı açıklamada; "Böyle zamanlarda, birlik olmak ve destek vermek önemlidir, ancak ön saflarda yer alan herkese her gün yüzlerce hayat kurtarmak için savaşmak için yardımcı olabiliriz. Bu yüzden Allegra ve ben, Milano'daki San Raffaele hastanesinin yoğun bakım bölümüne 200 bin avroluk kişisel bağış yapmaya karar verdik. dedi. Kalplerimiz bu hastalıktan etkilenen herkesle ve son haftalarda sevdiklerimize bakmak için kahramanca çalışan tüm doktorlar ve tıbbi personelle." dedi.

İtalya, 14 Mart Cumartesi itibariyle 17 bin 660 vaka ile Çin dışında en fazla Covid-19 vakasının görüldüğü ülke oldu. Ülkenin sağlık sistemi bu ağırlık altında eziliyor. Geçen hafta, İtalyan hükümeti virüslerle başa çıkmak için yeni sağlık komiseri Domenico Arcuri'yi atadı.