Reebok ve Victoria Beckham İlkbahar/Yaz koleksiyonu
MODA

Reebok ve Victoria Beckham İlkbahar/Yaz koleksiyonu

Reebok, moda ikonu Victoria Beckham ile gerçekleştirdiği iş birliğinin üçüncü koleksiyonu olan "Essential Purism"i satışa sundu. 90'ların detaylara boğulmamış tarzdaki rahat spor giyim estetiğinden esintiler taşıyan koleksiyon; şehir yaşamı, spor salonu,

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Mart 2020

Reebok ve moda ikonu Victoria Beckham iş birliğinin üçüncü koleksiyonu piyasaya çıktı. Victoria Beckham "Essential Purism"in 90'ların rahat spor giyim estetiğini modern tüketiciye hitap eden bir koleksiyonda güncelleyerek kutlayan bir ürün grubu olduğunu söyledi.

Koleksiyona, sörf kültüründen ilham alan yumuşak bir renk paletiyle iç içe geçmiş Klein mavisi gibi canlı tonlarda tek parça giysiler ve takımlar hayat verdi. Japon havlu kumaş ve koleksiyonun ilk örme parçası olan nefes alan dokuma pamuk ve ipek karışımı yüzeyli atlet ve şort takımını içeren kumaşlar da en dikkat çeken parçalar oldu.

Yaz ayları için dış giyim olarak koleksiyonda bomber ceketler, kapüşonlu üstler ve sweatshirt'ler kullanıldı. Bu parçalar, keskin çizgilerle vücudu sararken maksimum esneklik sağlayacak biçimde tasarlandı. Şehir yaşamı, spor salonu, gündelik işler ve daha fazlası için tasarlanan bu koleksiyon, güneşin zararlı ışınlarına karşı koruma sağlayan UV 50 faktörlü ter emici kumaş ve nem emici üst katman gibi teknik yenilikleri de bünyesinde barındırıyor.

Podyumdan ilham alan ve tamamı naylon kanvas ile yeniden tasarlanmış crossbody çantaların yanı sıra sörfe uygun tote çantalar, koleksiyonda köprü işlevi görüyor. Rapide adlı yeni bir modelin dahil edildiği ayakkabı koleksiyonu da hazır giyimin modern çizgilerine uyum sağlıyor. Daha uzun bir dış yüzey ile düşük bilekli bu yeni ayakkabı, yine tek renk tonlu Bolton ve basketboldan ilham alan Dual Court modellerini tamamlıyor.