McQueen Creators ile tanışın
MODA

McQueen Creators ile tanışın

İngiliz moda evi Alexander McQueen koleksiyonlarının çoğunu destekleyen yaratıcı topluluk fikrini temel alarak, yaratıcılığı teşvik eden yeni bir proje duyurdu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Nisan 2020

McQueen Creators, yaratıcı sohbete ilham vermek ve başlatmak için tasarlandı. Bugünden itibaren moda evinin takipçileri, sosyal medya kanallarında paylaşılan bir dizi görüntüden en sevdikleri parçalarla sanatsal şekilde ilgilenmeye davet edilecek. Bu çalışmaların bir seçimi daha sonra sosyal medya ağlarında yeniden yayınlanacak.

Alexander McQueen tarafından her hafta yeni bir yaratıcı konsept yayınlanacak. Bu konseptler bir dizi dijital ders aracılığıyla moda evinin takipçilerini, McQueen ekipleri ve işbirlikçileriyle buluşturacak.

İlk haftanın ilhamı Alexander McQueen'in New Bond Street açık stüdyosundaki Roses enstalasyonundan alındı. Birlikte Sonbahar / Kış 2019 finalinde ortaya çıkan gül elbisesi çizilerek. Topluluğun gelecekteki projeleri, sosyal kanallar aracılığıyla duyurulacak diğer girişimlerin yanı sıra 3 boyutlu oluşturma ve evden nakış işlemlerini içerecek.