Bulgari Covid-19 mücadelesine desteğini sürdürüyor
MODA

Bulgari Covid-19 mücadelesine desteğini sürdürüyor

İtalya'ya yardım sağladıktan sonra, Bvlgari şimdi İsviçre'nin Neuchatel kantonuna yüz binlerce şişe hidro-alkolik dezenfektan jel bağışlayarak Covid - 19 ile mücadelede desteğini sunuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Nisan 2020

Roma'lı mücevher markası, geçen hafta, uzun zamandır parfüm üretiminde çözüm ortağı olan ICR'ın Lodi'de bulunan fabrikasında üretilen yüz binlerce şişe hidro-alkolik dezenfektan jeli, öncelikli olarak en çok etkilenen İtalyan sağlık kuruluşlarına ulaşması için, İtalyan Sivil Koruma Departmanı'nın yardımlarıyla bağışladığını duyurdu.

Bvlgari 600'den fazla çalışanının bulunduğu İsviçre'ye olan desteğini genişletmek istiyor ve bu desteğe 350'den fazla çalışanı ile tüm dünyaya saat ve parfüm üreten Neuchatel Kanton'una yapacağı bağış ile başlıyor.

Bvlgari'nin CEO'su ve aynı zamanda Neuchatel Kantonu'nun bir sakini olan Jean-Christophe Babin konu ile ilgili düşüncelerini "İsviçre'de ve özellikle Neuchatel Kantonunda ekonomik bir ortak olarak Bvlgari, Covid-19'u önleme, mücadele etme ve ortadan kaldırma amaçlı çabalara katkıda bulunma sorumluluğuna sahiptir . Parfümeri konusundaki uzmanlığımızı temel alarak, ICR ile işbirliği içinde, Lodi fabrikasında (tümü Bvlgari'nin dünya kozmetik merkezi olan Neuchatel'de geliştirilen olağanüstü kokuların ve otellerimizde var olan ürünlerimizin üretildiği fabrika) üretilecek bir hidro-alkolik dezenfektan jel geliştirebildik. Yaşadığımız şu anki zor durumun farkında olarak, uzmanlığımız ve üretim kapasitelerimiz sayesinde Covid-19 ile mücadeleye katkıda bulunmanın bizim görevimiz olduğuna inanıyoruz." sözleriyle dile getirdi.

Başlangıç olarak, 10 Nisan'dan itibaren, yaklaşık 3.000 şişe hidro-alkolik jel (geri dönüştürülebilir 75ml şişelerde paketlenmiş olarak) her hafta doğrudan Neuchatel Pourtalès ve La Chaux-de-Fonds'daki hastaneler dahil olmak üzere yedi hastaneden oluşan Réseau Hospitalier Neuchatelois'e (RHNe) bağışlanacak ve dağıtılacaktır. Bvlgari, RHNe için önümüzdeki iki ay boyunca yüz binlerce şişe üretmeyi planlıyor ve kapasite uygun olursa, Neuchatel Kantonuna yapılan bağışı diğer kantonlara da yaymayı planlıyor.