Diproject İlkbahar/Yaz 2020 koleksiyonu
MODA

Diproject İlkbahar/Yaz 2020 koleksiyonu

Ekru, gül kurusuna dönük pembe, turuncu tonları tercih edilen koleksiyonda yüzde yüz cotton, süet detayları, file trikolar ve ikonik deri grubu eşlik ediyor.  Desenlerde de markanın ikonik zebra ve leopar kumaşlardan da vazgeçilmediği görülüyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Nisan 2020

Diproject İlkbahar/Yaz 2020 koleksiyonu için ilhamını, Coste de Sol'un bol güneş alan modern tatil kasabası imajı ile , geçmişteki Faslı hakimiyeti ruhunu da kaybetmeyen İspanya'nın 'Marbella' adlı sahil kasabasından alıyor.

'Marbella' adını verdiği İlkbahar yaz koleksiyonunda da Rahatlık ve hareket özgürlüğü Diproject'in tasarım felsefesini koruyor.

Yıkanabilir süet detaylı triko ve cotton bluzlar, süet püskül detaylı triko yazlık uzun pratik elbiselerin yanı sıra Diproject'in urban deri grubu da şort, etek ve minik yazlık deri ceketlerle koleksiyonda yerini aldı.

Diproject'in ikonik tasarımı olan önü bağcıklı deri grubu bu koleksiyonda deri eteklerde form buluyor. Geçtiğimiz sezın şort grubuna da yer veren marka yaz koleksiyonu için ise önü kuşaklı spor bir şort modeli tercih etmiş...

Ekru, gül kurusuna dönük pembe, turuncu tonları tercih edilen koleksiyonda yüzde yüz cotton, süet detayları, file trikolar ve ikonik deri grubu eşlik ederken desenlerde de markanın ikonik zebra ve leopar kumaşlardan da vazgeçilmediği görülüyor.