MET Gala da sanal aleme taşındı
MODA

MET Gala da sanal aleme taşındı

Moda takviminin en önemli partisi MET Gala ertelendi, ancak bugün bazı sürprizler hayranları bekliyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Mayıs 2020

Mayıs ayının ilk Pazartesi günü, ünlüler yıllık Met Gala için Metropolitan Sanat Müzesi'nin basamaklarında toplandıklarında moda takvimindeki en büyük gecelerden birini işaretlerler. Bu yıl, planlanan tüm kamu etkinliklerinde olduğu gibi, göz alıcı gala çok farklı görünecek. Etkinliğin ertelendi ve serginin Ekim ayı sonuna kadar açılması planlanırken, Kostüm Enstitüsü, günü herkesin davet edildiği bazı sanal etkinliklerle kutlayacak.

WWD'ye göre, MET bu akşam hayranların eğlenmesi için sanal içerik yayınlayacak, bu da 'Zaman Hakkında: Moda ve Süre'nin önizlemeleri ile Met Gala'nın geçmişinden bazı içerik ve ünlü yüzler içermesi anlamını taşıyor.

Müze aynı zamanda serginin önizlemesi için bazı materyalleri yayınladı. Ekip ayrıca hayranlarını yeni bir Instagram yarışmasıyla (sosyal medyada #MetGalaChallenge ara) tüm favori Met Gala görünümlerinden bazılarını yeniden yaratmaya teşvik ediyor.

Ve tam olarak 2020 etkinliğinin ne zaman gerçekleşebileceği belli olmasa da, etkinlik için bir sözcü Cuma günü yaptığı açıklamada, "gala hala tartışılıyor" diyerek, bazı versiyonları görebileceğimiz için tüm umutların kaybolmadığını gösteriyor.